3 32598 Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 153 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #1 Evet, sorunum şöyle... Format atmadan windows'un yerini değiştirmek istiyorum. "A" diskinden "B" diskine taşımak istiyorum, mümkün müdür?
Evet, sorunum şöyle... Format atmadan windows'un yerini değiştirmek istiyorum. "A" diskinden "B" diskine taşımak istiyorum, mümkün müdür?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.873 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Evet mümkün. Şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir keresinde arkadaşımın Windows'unu bu şekilde taşımıştık ama yani format atmak daha temiz olur yine de siz bilirsiniz.
Evet mümkün. Şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir keresinde arkadaşımın Windows'unu bu şekilde taşımıştık ama yani format atmak daha temiz olur yine de siz bilirsiniz.