Windows 11 kulaklığı algılamıyor

Bu karisik geldiyse anakartinin internet sitesinin destek kismindan da ses surucusunu indirebilirsin. Sonra setup.exe'yi calistir. Ama Intel bir sorun bulmadiysa sorunun surucu kaynakli oldugunu dusunmuyorum.

Bu karisik geldiyse anakartinin internet sitesinin destek kismindan da ses surucusunu indirebilirsin. Sonra setup.exe'yi calistir. Ama Intel bir sorun bulmadiysa sorunun surucu kaynakli oldugunu dusunmuyorum.
Baktımda anlayamadım hocam. AsRock H61M-VS anakartım

Anakartinin Realtek ses yongasina sahip degil.
Kullandigi ses yonasi 5.1 CH HD Audio (VIA® VT1705 Audio Codec)
Bir türlü ses surucusu bulamadim. Kendiniz bakin isterseniz surucuye.
Bu konuda @Yener K. hocam surucu gondermis ama seninkiyle uyumlu mu degil mi anlayamadim yanlis kurarsaniz da sorun olabilir.

ASRock sitesinde bir Audio dosyası var ancak nasıl kuracağımı anlayamadım.

Indirdigin dosya dogruysa zipten cikartip setup.exe'yi calistirsan yeterli olur genelde.
Yükledim yine olmadı tek seçenek Windows'u tekrar indirmek sanırım, USB'den indirince sürücüler yine silinecek nasıl yapacağım?

Yükledim yine olmadı tek seçenek Windows'u tekrar indirmek sanırım, USB'den indirince sürücüler yine silinecek nasıl yapacağım?
Windows'un kuracagi suruculer yeterli olmazsa bilemiyorum maalesef. Ses kartinizda bir sorun da olabilir.

Son düzenleme:
Windows 10da bir sorun yoktu

Tekrar kurdum yine olmuyor, Bilinmeyen Aygıt yazıyor aygıt yöneticisinde.

@Einstein hocam sizin bir bilginiz var mı?
Sorununuzun cozumunu tam olarak bilmiyorum maalesef. Ama bilinmeyen aygita sag tiklayip ozellikler deyip o kisimdan ayrintilara girdikten sonra donanim kimliklerini secip internette o kimliklerle arama yaparak belki surucu bulabilirsiniz. Veya konu acip donanim kimligini atarsaniz yardimci olabilirler. Baska yardim edebilecegim bir konu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…