SweCra Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 RAM 12 SSD veya HDD modeli hdd Ekran kartı 1050ti Anakart vestel onyx İşlemci i7 3770k Windows 10'da çalışıyordu fakat Windows 11'e geçince okumuyor. Mikrofonu görüyor fakat kulaklığı görmüyor.
Windows 10'da çalışıyordu fakat Windows 11'e geçince okumuyor. Mikrofonu görüyor fakat kulaklığı görmüyor.
Çözüm SweCra 9 Mart 2023 Windows 11'i yeniden kurdum sorun çözüldü. Recep Baltaş dedi: Kulkalık hangi arayüz ile bağlı? Kablo mu? Bluetooth mu? Genişletmek için tıkla... Abi kurulumla ilgili bir sorunmuş windowsu tekrar yükledim sorun çözüldü
Windows 11'i yeniden kurdum sorun çözüldü. Recep Baltaş dedi: Kulkalık hangi arayüz ile bağlı? Kablo mu? Bluetooth mu? Genişletmek için tıkla... Abi kurulumla ilgili bir sorunmuş windowsu tekrar yükledim sorun çözüldü
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.308 Makaleler 18 Çözümler 41 6 Mart 2023 #2 Driver kurulu değil gibi görünüyor. Zaten Win11 destekli işlemciler arasında işlemciniz bulunmuyor ancak sadece bununla ilgili değildir diye düşünüyorum. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Şu aracı bilgisayarınızda çalıştırır mısınız ? Artı 0 Eksi
Driver kurulu değil gibi görünüyor. Zaten Win11 destekli işlemciler arasında işlemciniz bulunmuyor ancak sadece bununla ilgili değildir diye düşünüyorum. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Şu aracı bilgisayarınızda çalıştırır mısınız ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #3 Kulkalık hangi arayüz ile bağlı? Kablo mu? Bluetooth mu? Artı 0 Eksi
KS KS SweCra Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 Windows 11'i yeniden kurdum sorun çözüldü. Recep Baltaş dedi: Kulkalık hangi arayüz ile bağlı? Kablo mu? Bluetooth mu? Genişletmek için tıkla... Abi kurulumla ilgili bir sorunmuş windowsu tekrar yükledim sorun çözüldü Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 11'i yeniden kurdum sorun çözüldü. Recep Baltaş dedi: Kulkalık hangi arayüz ile bağlı? Kablo mu? Bluetooth mu? Genişletmek için tıkla... Abi kurulumla ilgili bir sorunmuş windowsu tekrar yükledim sorun çözüldü