5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 31 Aralık 2022 #1 Gördüğünüz gibi benim kullanıcı ekranı biraz tuhaf, nedendir, nasıl düzeltebilirim?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 İçeriklerine bakın derim, belki boş olan klasörler vardır.
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 1 Ocak 2023 #3 AJFA dedi: İçeriklerine bakın derim, belki boş olan klasörler vardır. Genişletmek için tıkla... Ben dosyaları yedekleyceğim de normal insanlarda user ve ortak olması lazım değil mi ?
AJFA dedi: İçeriklerine bakın derim, belki boş olan klasörler vardır. Genişletmek için tıkla... Ben dosyaları yedekleyceğim de normal insanlarda user ve ortak olması lazım değil mi ?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 drcaptain dedi: Ben dosyaları yedekleyceğim de normal insanlarda user ve ortak olması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani öyle olması lazım, sizin neden böyle olmuş bilemedim.
drcaptain dedi: Ben dosyaları yedekleyceğim de normal insanlarda user ve ortak olması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani öyle olması lazım, sizin neden böyle olmuş bilemedim.
5 585644 Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 489 1 Ocak 2023 #5 AJFA dedi: Yani öyle olması lazım, sizin neden böyle olmuş bilemedim. Genişletmek için tıkla... Diğer klasörler dediğiniz gibi oldu ama Asus klasöründe bir şeyler var ama karışık. AJFA dedi: Yani öyle olması lazım, sizin neden böyle olmuş bilemedim. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen tek şey Win11 ile alakalı olabileceği, onun dışında pc yi olabildiğince düzenli tutmaya çalışıyorum.
AJFA dedi: Yani öyle olması lazım, sizin neden böyle olmuş bilemedim. Genişletmek için tıkla... Diğer klasörler dediğiniz gibi oldu ama Asus klasöründe bir şeyler var ama karışık. AJFA dedi: Yani öyle olması lazım, sizin neden böyle olmuş bilemedim. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen tek şey Win11 ile alakalı olabileceği, onun dışında pc yi olabildiğince düzenli tutmaya çalışıyorum.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2023 #6 Defaultuser olanları silebilirsiniz hocam, ortak ve kullanıcı adındaki olanlara dokunmayın yeter, güncellemeler ve kilit ekranında parola sıfırlama vs. gibi şeyler bunu oluşturuyor.
Defaultuser olanları silebilirsiniz hocam, ortak ve kullanıcı adındaki olanlara dokunmayın yeter, güncellemeler ve kilit ekranında parola sıfırlama vs. gibi şeyler bunu oluşturuyor.