Windows 11 kullanıcısı Linux geçmeli mi?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, iyi akşamlar arkadaşlar. Huawei Matebook D15 kullanıyorum. 8 GB RAM'i var. Linux arkada daha az RAM kullanıyor sanırsam. Benim sorunum Windows alışık olmam. Linux aşırı derece sıkıcı gözüküyor. İçimde heves de var. Sizce geçilir mi?

Bence sıkıcı olan Windows. Windows'ta Linux'ta olduğu kadar özelleştirme yapamıyorsun. Ayrıca 8 GB RAM'li bir sistemde sizi çok rahatlatır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'in tasarımı çok daha güzel ama denemek istiyorsan geç tabii.

Bence sıkıcı olan Windows. Windows'ta Linux'ta olduğu kadar özelleştirme yapamıyorsun. Ayrıca 8 GB RAM'li bir sistemde sizi çok rahatlatır.

Hocam önerebileceğğiniz Linux kurulum videosu var mı? Bir de sizce hangi Linux kullanılmalı?

Hocam önerebileceğğiniz Linux kurulum videosu var mı? Bir de sizce hangi Linux kullanılmalı?
Hocam Yusuf Ipek diye bir kanal var ordan yeterince bilgi elde edinebilirsin.

Dağıtım olarak Zorin OS, Ubuntu, Linux Mint gibi dağıtımlara bakılmalı. Ubuntu biraz buglı olabilir. Linux Mint'in tasarımı hoşunuza gitmezse Zorin OS öneririm.

Dual sistem olarak Windows'un yanına Linux Mint kurun. En hafif olanı değil ama Windows'a en çok benzeyeni.

Eğer hiçbirini beğenmezseniz Kubuntu da önerebilirim.

Dual sistem olarak Windows'un yanına Linux Mint kurun. En hafif olanı değil ama Windows'a en çok benzeyeni.
Hocam sanal makine diye bir şey var. Acaba laptopta nasıl çalışıyor? Linux denesem öyle geçsem iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…