İnsanınbirisi Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2022 #21 Thehel dedi: Windows 11, resmi olarak çıkalı epey bir zaman oldu. Şahsen Windows 10 kullanıyorum ve uzun bir süre de geçmeyi düşünmüyorum. Merak ettiğim ise; Kimler kullanıyor veya kullanmıyor? Sebepleriyle belirtebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ara yüzü daha hoş ve estetik.
Thehel dedi: Windows 11, resmi olarak çıkalı epey bir zaman oldu. Şahsen Windows 10 kullanıyorum ve uzun bir süre de geçmeyi düşünmüyorum. Merak ettiğim ise; Kimler kullanıyor veya kullanmıyor? Sebepleriyle belirtebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ara yüzü daha hoş ve estetik.
R RedAlert2 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 213 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #22 Kullanıyorum çok memnunum.
mdelen Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 69 Yer Kuşadası 7 Ağustos 2022 #23 Windows 11 kullanıyorum. Görünüş olarak oldukça iyi fakat bazen menüler ilk seferinde geç açılıyor. Başka sorun yaşamadım.
Windows 11 kullanıyorum. Görünüş olarak oldukça iyi fakat bazen menüler ilk seferinde geç açılıyor. Başka sorun yaşamadım.