Windows 11 kullanmak mantıklı mı?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
RAM
16G DDR4 3000
SSD veya HDD modeli
Kingston SA400
Ekran kartı
R9 290 PCS+
Anakart
Gigabyte A320M-S2H
İşlemci
R5 1600 AF
Sistemimi belirttim. Sizce Windows 11 kullanmak mantıklı mı? Performans artışı var mı? Gereksiz programlar Windows 10'da olduğu gibi 11'de var mı?

Her gün aynı konu açılıyor her gün aynı şeyi yazıyoruz, keşke konu açmadan önce açılan konulara bakılsa. Kimse size Windows 11 hakkında net bir şey söyleyemez bazı sistemlerde iyi çalışıyor bazı sistemlerde kararsız çalışıyor. Ben kendim 1 aydır kullanıyorum performans düşüşü veya artışı yok. Geçip denemeden bir şeyi bilemezsiniz maalesef. Gereksiz programlardan kastınız Windows uygulamalarıysa evet var ve olmaya devam edecek, bundan debloat yaparak kurtulabilirsiniz ama riskler size ait. Bu konuya da bakabilirsiniz:
Windows 11'e bence artık geçilebilir

Performans olarak 10 ile aynı kendi gözlemlerime göre, ufak takıntıları yoksa gecebilirsin, güncel daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denildiği gibi her gün aynı konular açılıyor. Bence 22H2 çıktığında geçilmeli önceki sürümde birazcık hata var. Ya da isterseniz uupdump sitesinden 22H2 indirip direk geçip rahat rahat kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…