Windows 11 kullanmaya devam edilmeli mi?

riseisback

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 2-3 aydır Windows 11 kullanıyorum. Fakat sanki performans düşüşü yaşıyormuşum gibi geliyor. Yani arada FPS dropları yaşıyorum fakat Görev Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde RAM, CPU vs. kullanımlarının normal olduğunu görüyorum. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnunsanız kalın, memnun değilseniz geçin. Sadece görev çubuğunun değişimi ve birkaç renk değişimi için bence geçilmez. Eğer, böyle FPS sıkıntısı falan yaşatıyorsa. Sisteminiz yetiyorsa kalabilirsiniz.

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 2-3 aydır Windows 11 kullanıyorum. Fakat sanki performans düşüşü yaşıyormuşum gibi geliyor. Yani arada FPS dropları yaşıyorum fakat Görev Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde RAM, CPU vs. kullanımlarının normal olduğunu görüyorum. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim?
Eğer performans düşüşü yaşadığınızı hissediyorsanız geçebilirsiniz tekrar 10'a. Size kalmış tamamen.

Aslında Windows 10 ve 11 arasında sistem gereksinimi bakımından hiçbir fark yok, ancak rahatsız ediyorsa Windows 10'a geç. Birkaç ses efekti ve yuvarlak kenar için FPS droplara katlanmak zorunda değilsin.

Memnunsanız kalın, memnun değilseniz geçin. Sadece görev çubuğunun değişimi ve birkaç renk değişimi için bence geçilmez. Eğer, böyle FPS sıkıntısı falan yaşatıyorsa. Sisteminiz yetiyorsa kalabilirsiniz.
Win 11 bir kaç aya çok farklı olacak. Ayrıca kesinlikle tek farkları o değil 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı