D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri uygulayarak temiz kurulum yapacağım. Elektrikler giderse ne olur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri uygulayarak temiz kurulum yapacağım. Elektrikler giderse ne olur?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.939 Çözümler 245 25 Temmuz 2024 #2 Doruk51 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri uygulayarak temiz kurulum yapacağım. Elektrikler giderse ne olur? Genişletmek için tıkla... Baştan kurarsın.
Doruk51 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri uygulayarak temiz kurulum yapacağım. Elektrikler giderse ne olur? Genişletmek için tıkla... Baştan kurarsın.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 Birşey olmaz kritik bir işlem değil sonuçta.
D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 peki, kurulum ekranına atmama ihtimalı var mı yada kurulum ekranına atmazsa ne yapmam gerekir? Unutmayın USB ile format atmıyorum CMD komutu ile atıyorum.
peki, kurulum ekranına atmama ihtimalı var mı yada kurulum ekranına atmazsa ne yapmam gerekir? Unutmayın USB ile format atmıyorum CMD komutu ile atıyorum.
Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Doruk51 dedi: peki, kurulum ekranına atmama ihtimalı var mı yada kurulum ekranına atmazsa ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... BIOS'a atarsa tekrar flaş ile başlatıp kuruluma devam edebilirsiniz. Baştan başlayabilirsiniz.
Doruk51 dedi: peki, kurulum ekranına atmama ihtimalı var mı yada kurulum ekranına atmazsa ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... BIOS'a atarsa tekrar flaş ile başlatıp kuruluma devam edebilirsiniz. Baştan başlayabilirsiniz.
D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 CMD komutu ile format atıyorum ama.