L LuciferA Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: Shift+F10 ile CMD'yi aç diskpart yaz sonra list disk yaz. Ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Dosya Ekleri boot2.jpeg 137,8 KB · Görüntüleme: 22
Einstein dedi: Shift+F10 ile CMD'yi aç diskpart yaz sonra list disk yaz. Ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #12 LuciferA dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... List disk yazacaksın.
L LuciferA Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: List disk yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Dosya Ekleri boot3.jpeg 170,2 KB · Görüntüleme: 21
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #14 LuciferA dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan main kısmını atın.
L LuciferA Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #15 Einstein dedi: BIOS'tan main kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Bu arada touchpad de çalışmıyor Cevabınızı bekliyorum Dosya Ekleri boot4.jpeg 201,7 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleme: 12 Kasım 2024
Einstein dedi: BIOS'tan main kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Bu arada touchpad de çalışmıyor Cevabınızı bekliyorum
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #16 LuciferA dedi: Bu arada touchpad de çalışmıyor. Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sol CTRL+s tuşuna basın. VMD Controller diye bir kısım gelmesi lazım. VMD Controlleri kapatın. Kaydedip çıkın. LuciferA dedi: Bu arada touchpad de çalışmıyor. Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Son düzenleme: 12 Kasım 2024
LuciferA dedi: Bu arada touchpad de çalışmıyor. Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sol CTRL+s tuşuna basın. VMD Controller diye bir kısım gelmesi lazım. VMD Controlleri kapatın. Kaydedip çıkın. LuciferA dedi: Bu arada touchpad de çalışmıyor. Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
L LuciferA Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #17 Einstein dedi: Sol CTRL+s tuşuna basın. VMD Controller diye bir kısım gelmesi lazım. VMD Controlleri kapatın. Kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım SSD geldi. Şimdi diğer diskleri silip SSD'ye mi kuracağım silmeme gerek var mı diğer diskleri.
Einstein dedi: Sol CTRL+s tuşuna basın. VMD Controller diye bir kısım gelmesi lazım. VMD Controlleri kapatın. Kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım SSD geldi. Şimdi diğer diskleri silip SSD'ye mi kuracağım silmeme gerek var mı diğer diskleri.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #18 LuciferA dedi: Dediğinizi yaptım SSD geldi. Şimdi diğer diskleri silip SSD'ye mi kuracağım silmeme gerek var mı diğer diskleri. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
LuciferA dedi: Dediğinizi yaptım SSD geldi. Şimdi diğer diskleri silip SSD'ye mi kuracağım silmeme gerek var mı diğer diskleri. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
L LuciferA Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #19 Einstein dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Dosya Ekleri Boot5.jpeg 132 KB · Görüntüleme: 20
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #20 LuciferA dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... SSD'yi seçip kuruluma devam edin.