Çözüldü Windows 11 kurarken internet gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

729024

Centipat
Selam FreeDOS Notebook'um bugün geldi Windows 11 Pro kuruyordum. Hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında sadece Ethernet var kablosuzları görmüyor.

Çözüm
Kablosuz sürücüleri yüklü değildir. Ethernet kablosu tak veya telefonu USB ile bilgisayara bağla. Hotspot (internet paylaşım) aç, hotspot ayarlarından USB ile paylaş özelliğini aç.
Daha sonra Aygıt Yöneticisi'ni açıp sürücüleri güncelleyebilirsiniz, güncelledikten sonra kablosuz Wi-Fi'leri görmeye başlayacaktır.
Kablosuz sürücüleri yüklü değildir. Ethernet kablosu tak veya telefonu USB ile bilgisayara bağla. Hotspot (internet paylaşım) aç, hotspot ayarlarından USB ile paylaş özelliğini aç.
Daha sonra Aygıt Yöneticisi'ni açıp sürücüleri güncelleyebilirsiniz, güncelledikten sonra kablosuz Wi-Fi'leri görmeye başlayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam FreeDOS Notebook'um bugün geldi Windows 11 Pro kuruyordum. Hadi sizi bir ağa bağlayalım kısmında sadece Ethernet var kablosuzları görmüyor.

Hocam Shift+F10 tuşlarını basın ve OOBE\BYPASSNRO komutunu yazın. Yeniden başlayacaktır. Ardından internetim yok seçeneği ile kuruluma devam edebilirsiniz. Sonra üstteki hocamın dediği gibi Wi-Fi sürücüsünü yükleyin eğer sürücüleri USB ile göndermediyseler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı