uxd Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 6 Kasım 2025 #1 Fotoğraf gördüğünüz gibi internet gözükmüyor.
Çözüm uxd 6 Kasım 2025 Çözüm: Shift+F10 tuşlarına basıp açılan komut pencerisine start ms-cxh: Localonly yazmak ardından açılan penceredeki bilgileri doldurup devam etmek. ElderAssassin dedi: Shift+F10 kombinasyonu ile CMD'yi aç ve tırnak işareti olmadan bu komudu gir: "OOBE\BYPASSNRO". Genişletmek için tıkla... Denedim ancak artık çalışmıyor galiba hata verdi.
Çözüm: Shift+F10 tuşlarına basıp açılan komut pencerisine start ms-cxh: Localonly yazmak ardından açılan penceredeki bilgileri doldurup devam etmek. ElderAssassin dedi: Shift+F10 kombinasyonu ile CMD'yi aç ve tırnak işareti olmadan bu komudu gir: "OOBE\BYPASSNRO". Genişletmek için tıkla... Denedim ancak artık çalışmıyor galiba hata verdi.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 845 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 6 Kasım 2025 #11 uxd dedi: Çevrim dışı kurulum için seçenek yok Genişletmek için tıkla... Rufus ile tekrardan özelleştirme yapmanız lazım, W11 Çevrimiçi hesap gereksinimlerini kaldır şeklinde. Artı 0 Eksi
uxd dedi: Çevrim dışı kurulum için seçenek yok Genişletmek için tıkla... Rufus ile tekrardan özelleştirme yapmanız lazım, W11 Çevrimiçi hesap gereksinimlerini kaldır şeklinde.
KS KS uxd Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 6 Kasım 2025 #12 Çözüm: Shift+F10 tuşlarına basıp açılan komut pencerisine start ms-cxh: Localonly yazmak ardından açılan penceredeki bilgileri doldurup devam etmek. ElderAssassin dedi: Shift+F10 kombinasyonu ile CMD'yi aç ve tırnak işareti olmadan bu komudu gir: "OOBE\BYPASSNRO". Genişletmek için tıkla... Denedim ancak artık çalışmıyor galiba hata verdi. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüm: Shift+F10 tuşlarına basıp açılan komut pencerisine start ms-cxh: Localonly yazmak ardından açılan penceredeki bilgileri doldurup devam etmek. ElderAssassin dedi: Shift+F10 kombinasyonu ile CMD'yi aç ve tırnak işareti olmadan bu komudu gir: "OOBE\BYPASSNRO". Genişletmek için tıkla... Denedim ancak artık çalışmıyor galiba hata verdi.