JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 6 Ekim 2021 #1 Windows 11 kurarken Secure Boot açılmalı mı?
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #2 Evet. Windows kullanacaksanız açın. Artı 0 Eksi
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 6 Ekim 2021 #3 Saint Lucia dedi: Evet. Windows kullanacaksanız açın. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra açsak sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Evet. Windows kullanacaksanız açın. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra açsak sıkıntı olur mu?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.103 Çözümler 62 6 Ekim 2021 #4 JETTİN ULTİSİ dedi: Kurduktan sonra açsak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmadan kuramazsınız zaten. Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: Kurduktan sonra açsak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmadan kuramazsınız zaten.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #5 Saint Lucia dedi: Evet. Windows kullanacaksanız açın. Genişletmek için tıkla... Secure Boot sadece Windows için değil. Linux dağıtımlarından da destekleyenler var. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Evet. Windows kullanacaksanız açın. Genişletmek için tıkla... Secure Boot sadece Windows için değil. Linux dağıtımlarından da destekleyenler var.
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 6 Ekim 2021 #6 Recep Baltaş dedi: Secure Boot sadece Windows için değil. Linux dağıtımlarından da destekleyenler var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben açmadan kurdum. Sadece işlemcim desteklemiyor. Bir de Valorant girerken hata veriyor. Acaba format atarken açmayla ya da formattan sonra açmakla farkı var mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Secure Boot sadece Windows için değil. Linux dağıtımlarından da destekleyenler var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben açmadan kurdum. Sadece işlemcim desteklemiyor. Bir de Valorant girerken hata veriyor. Acaba format atarken açmayla ya da formattan sonra açmakla farkı var mı?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.103 Çözümler 62 8 Ekim 2021 #7 quarest dedi: Açmadan kuramazsınız zaten. Genişletmek için tıkla... Komik olan ne? Yanlış bilgi söylediysem bile kibarca söylebilirsiniz. Artı 0 Eksi
quarest dedi: Açmadan kuramazsınız zaten. Genişletmek için tıkla... Komik olan ne? Yanlış bilgi söylediysem bile kibarca söylebilirsiniz.