Çözüldü Windows 11 kurarken sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

-Ünal-

Hectopat
RAM
32
SSD veya HDD modeli
240gb Longline SSD
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
Anakart
B550 GAMING X V2 gigabyte
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Masaüstü bilgisayarımda Windows 10 kuruluydu. Windows 11 ISO dosyasını indirip Rufus uygulamasıyla 8 GB'lik flashbelleğime aktardım. Ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve kurulum ekranı çıktı. CMD'yi açıp diskimi formatladım tamamen (içindeki gerekli dosyaları yedeklemiştim). Windows 11 kuruluyor yazısı çıktı sonrasında da yeniden başlatılıyor dedi. Yeniden başlatma esnasında bu ekranda kalıyor ve sürekli PC kapanıp açılıyor.
Ne yapmam gerek?

Çözüm
Rufus'a nasıl yazdın? BIOS'tan CSM disable et açıksa. CMD ile neden kurcaladın?
Baştan Win kurulum ekranın'da diskleri sil baştan oluştur ve sonra kurulum dene.

Hocam 1 gün boyunca komple uğraştım ve sanırım sorun şu ki Rufus'u indirirken Type olarak "Portable" indirmemişim.
Konuyla aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Rufus'u indirirken Type "Portable" olmasına dikkat etsinler.
Büyük ihtimal ile bir isteğini karşılamadı PC in bu yüzden çakıştı ya da senin bilgisayarı öldürdü bir Windows 10 dene tekrar onu da açmazsa PC çöp. Burada 10 gözüküyor ama bende Windows 11 kullanıcısıyım.

Büyük ihtimal ile bir isteğini karşılamadı PC in bu yüzden çakıştı ya da senin bilgisayarı öldürdü bir Windows 10 dene tekrar onu da açmazsa PC çöp. Burada 10 gözüküyor ama bende Windows 11 kullanıcısıyım.

Hocam sistem özelliklerim gayet iyi bir sorun yok. Böyle bir kurulumdan dolayı PC'ye zarar gelebileceğini sanmıyorum.

Masaüstü bilgisayarımda Windows 10 kuruluydu. Windows 11 ISO dosyasını indirip Rufus uygulamasıyla 8 GB'lik flashbelleğime aktardım. Ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve kurulum ekranı çıktı. CMD'yi açıp diskimi formatladım tamamen (içindeki gerekli dosyaları yedeklemiştim). Windows 11 kuruluyor yazısı çıktı sonrasında da yeniden başlatılıyor dedi. Yeniden başlatma esnasında bu ekranda kalıyor ve sürekli PC kapanıp açılıyor.
Ne yapmam gerek?

@claus
Bilgisayar açılırken "UEFI: NTFS 2.2 (x64)" yazısı çıkıyor
Hocam bu konuyla aynı sorunu yaşıyorum galiba. Yardımcı olabilir misiniz?
IMG_20241019_144816_batcheditor_fotor.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20241019_154648_batcheditor_fotor.jpg
    IMG_20241019_154648_batcheditor_fotor.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Rufus'a nasıl yazdın? BIOS'tan CSM disable et açıksa. CMD ile neden kurcaladın?
Baştan Win kurulum ekranın'da diskleri sil baştan oluştur ve sonra kurulum dene.

Hocam 1 gün boyunca komple uğraştım ve sanırım sorun şu ki Rufus'u indirirken Type olarak "Portable" indirmemişim.
Konuyla aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Rufus'u indirirken Type "Portable" olmasına dikkat etsinler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı