Scarfacex Zeptopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Sıfırdan Windows kurarken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20250409_163126.jpg 137,9 KB · Görüntüleme: 74
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 10 Nisan 2025 #2 BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 10 Nisan 2025
BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 Scarfacex dedi: Sıfırdan Windows kurarken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki usb kurulum UEFI modunda mı hazırlandı. Tekrar hazırlayarak bir deneyin derim.
Scarfacex dedi: Sıfırdan Windows kurarken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki usb kurulum UEFI modunda mı hazırlandı. Tekrar hazırlayarak bir deneyin derim.
Scarfacex Zeptopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #4 BeyazAslan dedi: Elinizdeki usb kurulum UEFI modunda mı hazırlandı. Tekrar hazırlayarak bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Evet UEFI olarak hazırladım. Silip hem rufustan hem de Microsoft'un medya yükleyici aracından yaptım sonuç değişmedi. 804177 dedi: BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim onu da hocam
BeyazAslan dedi: Elinizdeki usb kurulum UEFI modunda mı hazırlandı. Tekrar hazırlayarak bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Evet UEFI olarak hazırladım. Silip hem rufustan hem de Microsoft'un medya yükleyici aracından yaptım sonuç değişmedi. 804177 dedi: BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim onu da hocam
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 Scarfacex dedi: Sıfırdan Windows kurarken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sabit diskin sağlına bir bakmak gerekiyor.
Scarfacex dedi: Sıfırdan Windows kurarken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sabit diskin sağlına bir bakmak gerekiyor.
Scarfacex Zeptopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #6 Farklı bir USB bellek hazırlayıp denedim kurulum aşamasına geçtim. Sorunum çözüldü. İlginiz için teşekkür ederim. Dosya Ekleri 17442925434443161071252041625363.jpg 93,4 KB · Görüntüleme: 41
Farklı bir USB bellek hazırlayıp denedim kurulum aşamasına geçtim. Sorunum çözüldü. İlginiz için teşekkür ederim.