Çözüldü Windows 11 kurarken yazdırma hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ercan Root

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım eski bir bilgisayar. Buna ben Windows 11 kurabilmek için Ghost Spectre yüklemek istedim fakat setup kısmında MBR olması gerekirken böyle bir hata aldım sonrasında UEFI destekli Rufus'a yazdırdım ama yine de değişen bir şey olmadı bu sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20230719_120113.jpg
    237,7 KB · Görüntüleme: 56
Windows 11 MBR, BIOS kurulum desteklemiyor. Diskleri silmen şart. Yedek alabilirsin.

Son düzenleme:
Hayır, disklerin silinmesi şart değil! diskpart belirli uygulamalar ile MBR diskler GPT diske dönüştürülebilir.

Teşekkürler komut sisteminden GPT dönüştürdüm ve oldu.

Ghost Spectre için ne diyorsunuz. Güvenilir değil diyen var ama hızı heyecan verici. Bilgisayarıma ISO'yu indirirken ciddi bir uyarı aldım Defender'dan.
Hayır, disklerin silinmesi şart değil! Diskpart belirli uygulamalar ile MBR diskler GPT diske dönüştürülebilir.
Windows 11 MBR, BIOS kurulum desteklemiyor. Diskleri silmen şart. Yedek alabilirsin.

Dosya Ekleri

• 20230719_121033.jpg
    210,3 KB · Görüntüleme: 41
Böyle şeyleri 1001 site içine virüs koyarak dağıtıyor. Belki o şekilde bir yerden indirmiş olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…