3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 19 Temmuz 2022 #1 İlk başta HDD'yi yeni basit birim olarak seçtim ve yüklemeyi denedim. Yanıt vermedi şimdi de hiç açılmıyor. Ne yapmalıyım? Kaldı böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
İlk başta HDD'yi yeni basit birim olarak seçtim ve yüklemeyi denedim. Yanıt vermedi şimdi de hiç açılmıyor. Ne yapmalıyım? Kaldı böyle.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.761 Makaleler 6 Çözümler 531 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 19 Temmuz 2022 #11 MacHub dedi: Deneyeyim Görünmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam siz o diske macOS mu kurdunuz? Eğer öyle ise, bu programla formatlayın: Paragon Software | Main page Storage and file system management, data safety and disaster recovery for home and business users, IT professionals and OEM providers. www.paragon-software.com Deneme sürümü şimdilik yeter. Son düzenleme: 19 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
MacHub dedi: Deneyeyim Görünmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam siz o diske macOS mu kurdunuz? Eğer öyle ise, bu programla formatlayın: Paragon Software | Main page Storage and file system management, data safety and disaster recovery for home and business users, IT professionals and OEM providers. www.paragon-software.com Deneme sürümü şimdilik yeter.
M MacHub Picopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #12 turko35408 dedi: Hocam siz o diske macOS mu kurdunuz? Eğer öyle ise, bu programla formatlayın: Paragon Software | Main page Storage and file system management, data safety and disaster recovery for home and business users, IT professionals and OEM providers. www.paragon-software.com Deneme sürümü şimdilik yeter. Genişletmek için tıkla... Evet kurmuştum yarıda kesildi bağlantı turko35408 dedi: Hocam siz o diske macOS mu kurdunuz? Eğer öyle ise, bu programla formatlayın: Paragon Software | Main page Storage and file system management, data safety and disaster recovery for home and business users, IT professionals and OEM providers. www.paragon-software.com Deneme sürümü şimdilik yeter. Genişletmek için tıkla... Görmüyor Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam siz o diske macOS mu kurdunuz? Eğer öyle ise, bu programla formatlayın: Paragon Software | Main page Storage and file system management, data safety and disaster recovery for home and business users, IT professionals and OEM providers. www.paragon-software.com Deneme sürümü şimdilik yeter. Genişletmek için tıkla... Evet kurmuştum yarıda kesildi bağlantı turko35408 dedi: Hocam siz o diske macOS mu kurdunuz? Eğer öyle ise, bu programla formatlayın: Paragon Software | Main page Storage and file system management, data safety and disaster recovery for home and business users, IT professionals and OEM providers. www.paragon-software.com Deneme sürümü şimdilik yeter. Genişletmek için tıkla... Görmüyor
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.871 Makaleler 26 Çözümler 517 19 Temmuz 2022 #13 Disk yavassa arkada hala biçimlendirme işlemi devam ettiği için disk yönetimi askıda kalıyor. Minitool Partition yazılımını deneyin. Artı 0 Eksi
Disk yavassa arkada hala biçimlendirme işlemi devam ettiği için disk yönetimi askıda kalıyor. Minitool Partition yazılımını deneyin.
KS KS 3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 19 Temmuz 2022 #14 Emir M. dedi: Disk yavassa arkada hala biçimlendirme işlemi devam ettiği için disk yönetimi askıda kalıyor. Minitool Partition yazılımını deneyin. Genişletmek için tıkla... Mintool sanırım artık para istiyor. Devam edemedim ben Rebuild MBR dediğimde. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Disk yavassa arkada hala biçimlendirme işlemi devam ettiği için disk yönetimi askıda kalıyor. Minitool Partition yazılımını deneyin. Genişletmek için tıkla... Mintool sanırım artık para istiyor. Devam edemedim ben Rebuild MBR dediğimde.