E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 520 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 RAM 16 gb cl 16 3200 MHz SSD veya HDD modeli 500 gb m.2 ssd Ekran kartı AMD RX 570 4 GB Anakart Asus Tuf B450 PLUS GAMING İşlemci Amd Ryzen 5 2600 TPM 2.0'ı baypass edip Windows 11'i kurdum. Valorant oynamak istiyorum ve bu gereksinimini istiyor. Ayarı sonradan açarsam olur mu?
TPM 2.0'ı baypass edip Windows 11'i kurdum. Valorant oynamak istiyorum ve bu gereksinimini istiyor. Ayarı sonradan açarsam olur mu?
Çözüm Stereo.Luigi99 11 Temmuz 2023 efegumusay dedi: TPM 2.0'ı baypass edip Windows 11'i kurdum. Valorant oynamak istiyorum ve bu gereksinimini istiyor. Ayarı sonradan açarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, hatta size yapılışını göstereyim: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Advanced bölümünden "AMD fTPM configuration"a tıklayın. Eğer TPM Device Selection'da Discrete TPM yazıyorsa onu Firmware TPM ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin. Eğer VALORANT'a yine giremiyorsanız şunları yapmayı deneyin: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Boot bölümünden "Secure Boot"a tıklayın. Eğer OS Type ayarında Other OS yazıyorsa onu Windows UEFI mode ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin.
efegumusay dedi: TPM 2.0'ı baypass edip Windows 11'i kurdum. Valorant oynamak istiyorum ve bu gereksinimini istiyor. Ayarı sonradan açarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, hatta size yapılışını göstereyim: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Advanced bölümünden "AMD fTPM configuration"a tıklayın. Eğer TPM Device Selection'da Discrete TPM yazıyorsa onu Firmware TPM ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin. Eğer VALORANT'a yine giremiyorsanız şunları yapmayı deneyin: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Boot bölümünden "Secure Boot"a tıklayın. Eğer OS Type ayarında Other OS yazıyorsa onu Windows UEFI mode ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 11 Temmuz 2023 #2 efegumusay dedi: TPM 2.0'ı baypass edip Windows 11'i kurdum. Valorant oynamak istiyorum ve bu gereksinimini istiyor. Ayarı sonradan açarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, hatta size yapılışını göstereyim: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Advanced bölümünden "AMD fTPM configuration"a tıklayın. Eğer TPM Device Selection'da Discrete TPM yazıyorsa onu Firmware TPM ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin. Eğer VALORANT'a yine giremiyorsanız şunları yapmayı deneyin: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Boot bölümünden "Secure Boot"a tıklayın. Eğer OS Type ayarında Other OS yazıyorsa onu Windows UEFI mode ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin. Artı 0 Eksi Çözüm
efegumusay dedi: TPM 2.0'ı baypass edip Windows 11'i kurdum. Valorant oynamak istiyorum ve bu gereksinimini istiyor. Ayarı sonradan açarsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, hatta size yapılışını göstereyim: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Advanced bölümünden "AMD fTPM configuration"a tıklayın. Eğer TPM Device Selection'da Discrete TPM yazıyorsa onu Firmware TPM ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin. Eğer VALORANT'a yine giremiyorsanız şunları yapmayı deneyin: Bilgisayarınız açılırken DEL tuşuna basın. (Altta "Press DEL or F2" yazması lazım.) UEFI ekranına girdikten sonra F7'ye basın. Boot bölümünden "Secure Boot"a tıklayın. Eğer OS Type ayarında Other OS yazıyorsa onu Windows UEFI mode ile değiştirin. Ayarları kaydetmek için F10'a tıklayın ve ayarlarınızı kaydedin.