oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Ekim 2023 #1 Windows 10'da böyle bir sorun yoktu. Windows 11 kurduktan sonra Valorant'ta bu hatayı vermeye başladı. BIOS UEFI üzerinden Secure Boot aktifleştirip kaydettim. Oyuna giriyorum maç içindeyken bu hatayı veriyor.
Windows 10'da böyle bir sorun yoktu. Windows 11 kurduktan sonra Valorant'ta bu hatayı vermeye başladı. BIOS UEFI üzerinden Secure Boot aktifleştirip kaydettim. Oyuna giriyorum maç içindeyken bu hatayı veriyor.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 7 Ekim 2023 #11 Secure Boot açık olmasına rağmen Secure Boot Control kapalı olabilir. Security sekmesinin en altında "Secure Boot Control" ayarı varsa Enabled olmalı. Artı 0 Eksi
Secure Boot açık olmasına rağmen Secure Boot Control kapalı olabilir. Security sekmesinin en altında "Secure Boot Control" ayarı varsa Enabled olmalı.
KS KS oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #12 ÜzgünGedi dedi: Hocam BIOS'a girip başka bir cihazdan buraya fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yarın yapabilirim. Artı 0 Eksi
ÜzgünGedi dedi: Hocam BIOS'a girip başka bir cihazdan buraya fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef yarın yapabilirim.