swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, Windows'umu kurdum sorunsuz calisti ama nedense Wi-Fi'ya baglanamiyorum. Nasıl olacak?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 1 Eylül 2023 #2 swoxy24 dedi: Arkadaşlar, Windows'umu kurdum sorunsuz calisti ama nedense Wi-Fi'ya baglanamiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü kurulu olmayabilir.
swoxy24 dedi: Arkadaşlar, Windows'umu kurdum sorunsuz calisti ama nedense Wi-Fi'ya baglanamiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü kurulu olmayabilir.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.392 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #3 Ethernet kablosu bağlayın cihaza ve Windows Update'in sürücüleri yüklemesini bekleyin.
7 707626 Femtopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 20 1 Eylül 2023 #4 Sürücüleri kontrol edin kurulmamış olabilir.
swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 Katy Perry dedi: Ethernet kablosu bağlayın cihaza ve Windows Update'in sürücüleri yüklemesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ethernet'siz nasıl yapacağız.
Katy Perry dedi: Ethernet kablosu bağlayın cihaza ve Windows Update'in sürücüleri yüklemesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ethernet'siz nasıl yapacağız.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.392 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #6 swoxy24 dedi: Ethernet'siz nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Cihazı internete bağlamadan yapmanız çok zor.
swoxy24 dedi: Ethernet'siz nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Cihazı internete bağlamadan yapmanız çok zor.
apple4.generation-_ReTiNa Kilopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 swoxy24 dedi: Arkadaşlar, Windows'umu kurdum sorunsuz calisti ama nedense Wi-Fi'ya baglanamiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Başıma gelen sorunlardan birtanesiydi bir tane Wi-Fi USB adaptör al ve Wi-Fi driverini manuel olarak kur.
swoxy24 dedi: Arkadaşlar, Windows'umu kurdum sorunsuz calisti ama nedense Wi-Fi'ya baglanamiyorum. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Başıma gelen sorunlardan birtanesiydi bir tane Wi-Fi USB adaptör al ve Wi-Fi driverini manuel olarak kur.
swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #8 Etherne. apple4.generation-_ReTiNa dedi: Başıma gelen sorunlardan birtanesiydi bir tane Wi-Fi USB adaptör al ve Wi-Fi driverini manuel olarak kur. Genişletmek için tıkla... Ethernet baglasam olur mu hocam.
Etherne. apple4.generation-_ReTiNa dedi: Başıma gelen sorunlardan birtanesiydi bir tane Wi-Fi USB adaptör al ve Wi-Fi driverini manuel olarak kur. Genişletmek için tıkla... Ethernet baglasam olur mu hocam.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 1 Eylül 2023 #9 swoxy24 dedi: Etherne. Ethernet baglasam olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kablon varsa kablolu bağla.
swoxy24 dedi: Etherne. Ethernet baglasam olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kablon varsa kablolu bağla.
apple4.generation-_ReTiNa Kilopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #10 swoxy24 dedi: Etherne. Ethernet baglasam olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Olur.