Windows 11 kurmak zor mu?

Windows 11'i severek kullanıyorum. Şu ana kadar tek sıkıntı yaşadığım şey görev çubuğuna sürükle bırak yapamam oldu. Haricinde sorun yaşamadım. Siz nasıl bir sorun yaşıyorsunuz hocam?

Az önce de belirttiğim gibi sağ alttaki pil süresi ses açma kısma Wi-Fi kısmını açarken bile kasıyordu. Not defterinde çok zaman geçiriyorum orada kullandığım bir özellik tek güncellemeyle gitti vs.

Aktif olarak Windows 11 ISO'su ifşalandığından beri kullanıyorum son derece memnunum her kullanıcı memnun değil arkadaşında denemesi gerekiyor şu an 1 arkadaşım kurdu memnun değil diğeri de 3 aydır sorunsuz kullanıyor.
Windows 11'i severek kullanıyorum. Şu ana kadar tek sıkıntı yaşadığım şey görev çubuğuna sürükle bırak yapamam oldu. Haricinde sorun yaşamadım. Siz nasıl bir sorun yaşıyorsunuz hocam?

Ben onu Alt Tab yaparak çözdüm.

Ben gözüm kapalı kurulum yapıyorum Windows 10 kurmuş biri yapar akıllı telefonu varsa kurulum esnasında videosunu izleyebilir.
Bende gözüm kapalı kurulum yapıyorum elimi de kullanmıyorum.

Hocam nasıl geri dönülüyor bilgiler uygulamalar vb silinmeden.

Windows Update kısmında seçenekler arasında geri dön vardı şimdi Windows 10'a geçtiğim için o kısım yok. Orayı kurcalayın mutlaka bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…