orkan0405 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:12 #1 Kurtarma menüsünde klavyem ve farem çalışmıyor, nasıl düzeltebilirim?
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.363 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:17 #2 orkan0405 dedi: Kurtarma menüsünde klavyem ve farem çalışmıyor, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... USB'leri anakarta falan tak portları değiştir. Bir de güç geliyor mu?
orkan0405 dedi: Kurtarma menüsünde klavyem ve farem çalışmıyor, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... USB'leri anakarta falan tak portları değiştir. Bir de güç geliyor mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.289 Çözümler 560 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:18 #3 orkan0405 dedi: Kurtarma menüsünde klavyem ve farem çalışmıyor, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu Windows 11 25h2'de olan bir sorundan kaynaklıydı. Henüz fixlendimi bilmiyorum.
orkan0405 dedi: Kurtarma menüsünde klavyem ve farem çalışmıyor, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu Windows 11 25h2'de olan bir sorundan kaynaklıydı. Henüz fixlendimi bilmiyorum.
orkan0405 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:20 #4 Della.dd dedi: USB'leri anakarta falan tak portları değiştir. Bir de güç geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Butun USB portlarini denedim calismiyor ve isiklarida yaniyor.
Della.dd dedi: USB'leri anakarta falan tak portları değiştir. Bir de güç geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Butun USB portlarini denedim calismiyor ve isiklarida yaniyor.
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:52 #5 Windows güncellemelerini yapın. Bu sorun Windows'dan kaynaklı geçen hafta bunla ilgili güncelleme yayınlandı ve düzeltildi.
Windows güncellemelerini yapın. Bu sorun Windows'dan kaynaklı geçen hafta bunla ilgili güncelleme yayınlandı ve düzeltildi.