Çözüldü Windows 11 kurulduktan sonra sürücü indirilmesi gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yaser Efe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben Rufus'tan USB'me Windows 11'i yazdırdım, hiçbir sıkıntı yok. İnşallah bilgisayarım gelince ona kuracağım. Ama aklıma bir şey takıldı, ben Windows 11'i inşallah kurduktan sonra driver falan indirmem gerekecek mi? Yoksa ayarlardan hazır kendisi indirmeye başlayacak mı?

Çözüm
Genelde sadece ekran kartını indirmeniz yeterli oluyor. Diğer sürücüleri otomatik indirecektir.
Genelde sadece ekran kartını indirmeniz yeterli oluyor. Diğer sürücüleri otomatik indirecektir.

Çözüm
Buyurunuz:

Hocam çok zamanım yok ama, buradan neyi çıkarabilirim özetler misiniz? Arkadaşın dediği olmaz mı?

Hocam çok zamanım yok ama, buradan neyi çıkarabilirim özetler misiniz? Arkadaşın dediği olmaz mı?
Olur, arkadaşın dediği doğru. Win internete erişince sürücü güncellemesini otomatik yapıyor.
Yalnız benim dediğim yerdeki sürücüleri otomatik kurmuyor Windows. Senden tık bekliyor oradaki sürücüleri kurmak için. Eğer eksik sürücün varsa o bölüme bakıp kurabilirsin.

Tamam hocam inşallah yaşamam ama yaşarsam bakarım yine teşekkür ederim.

Tamam hocam inşallah yaşamam ama yaşarsam bakarım yine teşekkür ederim.
Evet, güncelleştirme seçeneklerinde isteğe bağlı olanları mutlaka kontrol edin. Arkadaşın söylediği çok doğru. 2 defa fazla tıklayarak tüm güncellemeleri hallediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…