Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2024 #21 Katalonyayaslm dedi: Sosyal medya kullanmak sigara kullanmak gibidir bir kere başladıysan birakamazsin bağımlı olursun. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şeye bağımlı değilim bırakıyorum istediğimde bilinçli kullanmak sağlıklısı.
Katalonyayaslm dedi: Sosyal medya kullanmak sigara kullanmak gibidir bir kere başladıysan birakamazsin bağımlı olursun. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şeye bağımlı değilim bırakıyorum istediğimde bilinçli kullanmak sağlıklısı.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 19 Ekim 2024 #22 Bilgici1 dedi: Ben hiçbir şeye bağımlı değilim bırakıyorum istediğimde bilinçli kullanmak sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin olunuz siz de bağımlısınız demedim yanlış anlaşıldıysak özür dilemesini biliriz bilinçli sosyal medya tüketimine inanmıyom
Bilgici1 dedi: Ben hiçbir şeye bağımlı değilim bırakıyorum istediğimde bilinçli kullanmak sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin olunuz siz de bağımlısınız demedim yanlış anlaşıldıysak özür dilemesini biliriz bilinçli sosyal medya tüketimine inanmıyom
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2024 #23 Katalonyayaslm dedi: Öncelikle sakin olunuz siz de bağımlısınız demedim yanlış anlaşıldıysak özür dilemesini biliriz bilinçli sosyal medya tüketimine inanmıyorum Genişletmek için tıkla... Yok sakinim hocam ben bilinçli kullanan insanlar var demek istedim neyse konu farklı yere geldı
Katalonyayaslm dedi: Öncelikle sakin olunuz siz de bağımlısınız demedim yanlış anlaşıldıysak özür dilemesini biliriz bilinçli sosyal medya tüketimine inanmıyorum Genişletmek için tıkla... Yok sakinim hocam ben bilinçli kullanan insanlar var demek istedim neyse konu farklı yere geldı
alperight Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #24 782692 dedi: Windows 11'in optimizasyon sıkıntıları artık yok, 3 yıl önce vardı. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon sıkıntısı artık yok ama çoğu kişi ilk baştaki sıkıntılar yüzünden şu anda bile ısınamadı 11e bende dahil 12 gelince 12ye geçeceğim direkt.
782692 dedi: Windows 11'in optimizasyon sıkıntıları artık yok, 3 yıl önce vardı. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon sıkıntısı artık yok ama çoğu kişi ilk baştaki sıkıntılar yüzünden şu anda bile ısınamadı 11e bende dahil 12 gelince 12ye geçeceğim direkt.