kiper Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #11 DaisakuKuze dedi: 24H2 ltcs kurdum kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Ltcs ile orijinali arasındaki fark nedir?
DaisakuKuze dedi: 24H2 ltcs kurdum kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Ltcs ile orijinali arasındaki fark nedir?
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 314 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #12 kiper dedi: Ltcs ile orijinali arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Yani Windows 11 Home gibi bazı özellikler yok galiba düşük sistemli insanlar kullanıyor onu tam bilmiyorum.
kiper dedi: Ltcs ile orijinali arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Yani Windows 11 Home gibi bazı özellikler yok galiba düşük sistemli insanlar kullanıyor onu tam bilmiyorum.
kiper Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #13 AloneDark34 dedi: Yani Windows 11 Home gibi bazı özellikler yok galiba düşük sistemli insanlar kullanıyor onu tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerek duymuyorum otomatik güncelleştirmeleri kapatıcam, güncelleme geldiğinde biraz bekleyip forumlarda vs.gelen güncellemenin sorun yaratıp yaratmamasına bağlı yükleme işlemini gerçekleştiririm.
AloneDark34 dedi: Yani Windows 11 Home gibi bazı özellikler yok galiba düşük sistemli insanlar kullanıyor onu tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerek duymuyorum otomatik güncelleştirmeleri kapatıcam, güncelleme geldiğinde biraz bekleyip forumlarda vs.gelen güncellemenin sorun yaratıp yaratmamasına bağlı yükleme işlemini gerçekleştiririm.
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.484 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #14 Hocam 500GB SSD varsa problem olmaz 11 Pro kurup güncelleyin gayet yeter bence. Olmadı 1 tane de SATA SSD veya HDD alırsınız.
Hocam 500GB SSD varsa problem olmaz 11 Pro kurup güncelleyin gayet yeter bence. Olmadı 1 tane de SATA SSD veya HDD alırsınız.
kiper Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #15 Boran.o dedi: Hocam 500GB SSD varsa problem olmaz 11 Pro kurup güncelleyin gayet yeter bence. Olmadı 1 tane de SATA SSD veya HDD alırsınız. Genişletmek için tıkla... yok zaten günümüzde 1 tb altı artık düşük kalıyor göz önünde dediğiniz gibi ekstra bir tane de ssd alayım 1 tb yeterli olucaktır.
Boran.o dedi: Hocam 500GB SSD varsa problem olmaz 11 Pro kurup güncelleyin gayet yeter bence. Olmadı 1 tane de SATA SSD veya HDD alırsınız. Genişletmek için tıkla... yok zaten günümüzde 1 tb altı artık düşük kalıyor göz önünde dediğiniz gibi ekstra bir tane de ssd alayım 1 tb yeterli olucaktır.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 873 Çözümler 2 28 Eylül 2025 #16 Windows 11 Home kurun. LTSC gerek yok sistem kötü değil.
kiper Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #17 jasonoleragg dedi: Windows 11 Home kurun. LTSC gerek yok sistem kötü değil. Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde home kurduğumda bir kaç sorunla karşılaştım pro'dan yanayaım
jasonoleragg dedi: Windows 11 Home kurun. LTSC gerek yok sistem kötü değil. Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde home kurduğumda bir kaç sorunla karşılaştım pro'dan yanayaım