Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ağustos 2024 #1 Windows 11 kuracaktım ancak PC'm işlemcim desteklemiyordu, ancak çözüm buldum ama mostetup yok ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Windows 11 kuracaktım ancak PC'm işlemcim desteklemiyordu, ancak çözüm buldum ama mostetup yok ne yapmam lazım?
T tavuklupilavlı Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1.275 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2024 #2 Hasanxcd dedi: Windows 11 kuracaktım ancak PC'm işlemcim desteklemiyordu, ancak çözüm buldum ama mostetup yok ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile Secure Boot, TPM tiki var onu tikleyerek işleme devam edebiliyorsunuz.
Hasanxcd dedi: Windows 11 kuracaktım ancak PC'm işlemcim desteklemiyordu, ancak çözüm buldum ama mostetup yok ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile Secure Boot, TPM tiki var onu tikleyerek işleme devam edebiliyorsunuz.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ağustos 2024 #3 Mosetup açıldı ancak kurarken tmp 2.0 ve bilgisayar güvenli önyüklemeyi desteklemiyor diyor ne yapmam lazım.
Mosetup açıldı ancak kurarken tmp 2.0 ve bilgisayar güvenli önyüklemeyi desteklemiyor diyor ne yapmam lazım.
T tavuklupilavlı Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1.275 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2024 #4 Hasanxcd dedi: Mosetup açıldı ancak kurarken tmp 2.0 ve bilgisayar güvenli önyüklemeyi desteklemiyor diyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... isoyu rufus ile yazdırarak o bölümü geçebilirsiniz
Hasanxcd dedi: Mosetup açıldı ancak kurarken tmp 2.0 ve bilgisayar güvenli önyüklemeyi desteklemiyor diyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... isoyu rufus ile yazdırarak o bölümü geçebilirsiniz
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ağustos 2024 #5 USB mi gerekiyor.
T tavuklupilavlı Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 1.275 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2024 #6 Hasanxcd dedi: USB mi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... flash belleğe yazdıracaksınız