Windows 11 kurulmuyor

MehmWs

Centipat
Daha fazla  
RAM
DDR4 Crucial 2666mhz 2x8
Ekran kartı
asus gtx 1650 gddr6
Anakart
Gigabyte H470M K
İşlemci
Intel Core i-5 10400f
windows 10'dan Windows 11'e geçmek istedim ancak yükseltme yapamıyorum. Her şeyi denedim. Anakartın biosunuda güncelledim. BIOS'tan cms kapatıp Secure Boot açınca BIOS'a geri atıyor. O yüzden bu adımı aşamıyorum günlerdir. Eski yeni ne kadar video varsa izledim ancak çözüme ulaşamadım. Ekran kartım UEFI destekliyor, BIOS'u güncel driverları güncel ancak bir türlü cmsyi kapatınca Windows'a giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sıfır kurulum yapmak istemiyorum. Sanırım Gigabyte anakartları hala bu sorunla karşı karşıya sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_4.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
ISO'yu RUFUS ile yazın.
Yazarken kurulum sınırlandırmalarını kaldırın.

Windows 11 kurmak için windows'a girmeye ihtiyacınız yok ki? Kurulum USB sini hazırlayıp CSM kapattıktan sonra usb den boot edip kurulumu yapmanız gerekiyor.

Güvenli önyükleme, bilgisayarınız başlatıldığında kötü amaçlı yazılımların yüklenmesini önlemek için tasarlanmış önemli bir güvenlik özelliğidir.bu nedenle Windows 11 kurulamamaktadır.

sanırım anlaşılmamış, bilgisayarı sıfırdan kurmak istemiyorum. yoksa usb ile kurmak tabi ki kolay. windows 10 var iken windows 11'e geçiş yapmak benim derdim
Windows 11 kurmak için windows'a girmeye ihtiyacınız yok ki? Kurulum USB sini hazırlayıp CSM kapattıktan sonra usb den boot edip kurulumu yapmanız gerekiyor.
ISO'yu RUFUS ile yazın.
Yazarken kurulum sınırlandırmalarını kaldırın.

görüldüğü üzere sıfır kurulum yapmak istemiyorum diye yazmışım.

peki konu ile alakası nedir? tabi ki güvenli önyükleme nedir biliyorum ancak derdimi yukarıda anlattım. cms kapatıp secure boot açınca windows gelmiyor biosa atıyor.

E "kurulmuyor" yazmışsınız?
Mevcut Windows üzerinden yükseltme mi yapmıyor? Bu mu sorunumuz? Lütfen bize biraz daha fazla yardımcı olun

E "kurulmuyor" yazmışsınız?
Mevcut Windows üzerinden yükseltme mi yapmıyor? Bu mu sorunumuz? Lütfen bize biraz daha fazla yardımcı olun
yanlış yazmışım evet. windows 10'dan windows 11e yükseltme yapamıyorum. dosyalarım vs hiçbirşeyi kaybetmeden yapmaya çalışıyorum.

yanlış yazmışım evet. windows 10'dan windows 11e yükseltme yapamıyorum. dosyalarım vs hiçbirşeyi kaybetmeden yapmaya çalışıyorum.
Sizden rica etsem, ISO'yu dediğim şekilde yapıp dener misiniz lütfen?

Sizden rica etsem, ISO'yu dediğim şekilde yapıp dener misiniz lütfen?
o dediğinizi nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok. Iso dosyası var elimde windows 11 için. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

o dediğinizi nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok. Iso dosyası var elimde windows 11 için. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…