Çözüldü Windows 11 kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eopat

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı resetleyeyim dedim, çok dolmuştu laptop. Eskiden duran bir Ventoy ile kurulu Windows 11 ISO dosyalı USB bellek vardı. Onun ile kuruluma başladım, diski görmedi sonra bilgisayardan araştırıyım diye çıkış yaptım ve Windows Boot Manager'da açmaya çalışırken hata ile karşılaştı başka bir laptop üzerinden Rufus ile kurulum yaptım Rufus ile, bu sefer Boot Manager'da ve BIOS'ta USB'yi görmedi başka portlara taktım olmadı, ınaccesbıle_boot_devıce yazıyor bilgisayar başlarken. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Bilgisayar: Acer Aspire 7 A715-51G

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows ISO dosyasını USB belleğe ne şekilde yazdırdınız; GPT olarak mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB belleğe Boot Menüden ulaşın. PC'yi F12 tuşuna aralıklarla basarak açın. Açılmazsa BIOS'ta F12 tuşunu aktif edin.
Boot menüden USB: UEFI Partition 1'i seçin.

Son düzenleme:
Windows ISO dosyasını USB belleğe ne şekilde yazdırdınız; GPT olarak mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB belleğe boot menüden ulaşın. PC'yi F12 tuşuna aralıklarla basarak açın. Açılmazsa BIOS'ta F12 tuşunu aktif edin.
Boot menüden USB: UEFI Partition 1'i seçin.

USB'nin tanıma sorununu çözdüm irst sürücüsünü yüklemeyi deneyeceğim.

Irst Rapid Store sürücüsünü indirip kurulum yaptığınız USB belleğe atın. Disk seçme ekranında "sürücü yükle"yi seçip bu sürücüyü gösterin.
USB belleğe atmadan önce dosyayı klasöre çıkarın.

BIOS'ta SATA mode > AHCI olduğundan emin olun.

USB belleğe klasör olarak atacağım değil mi bir de BIOS'ta SATA Mode'u bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı