emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda korsan Windows 11 Pro var, ben de orijinal Windows 11 Home kuracağım. Olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Arkadaşlar benim bilgisayarımda korsan Windows 11 Pro var, ben de orijinal Windows 11 Home kuracağım. Olur mu?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 16 Temmuz 2023 #2 Olur temiz kurulum mu yapacaksın? Artı 0 Eksi
Alperen Kızıltaş Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Kurabilirsin bir sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #4 İso dosyasının içerisindeki setup.exe dosyasına tıklayarak kişisel dosyalarını ve uygulamalarını kaybetmeden kurulum yapabilirsin. Artı 0 Eksi
İso dosyasının içerisindeki setup.exe dosyasına tıklayarak kişisel dosyalarını ve uygulamalarını kaybetmeden kurulum yapabilirsin.
KS KS emir1256t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 MzSe dedi: Olur temiz kurulum mu yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet. Fatherboard dedi: ISO dosyasının içerisindeki setup.exe dosyasına tıklayarak kişisel dosyalarını ve uygulamalarını kaybetmeden kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol ama her şeyin gitmesini istiyorum. Alperen Kızıltaş dedi: Kurabilirsin bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Olur temiz kurulum mu yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet. Fatherboard dedi: ISO dosyasının içerisindeki setup.exe dosyasına tıklayarak kişisel dosyalarını ve uygulamalarını kaybetmeden kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol ama her şeyin gitmesini istiyorum. Alperen Kızıltaş dedi: Kurabilirsin bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.