Merhaba arkadaşlar, Excalibur G870 modelini aldım. Aldığımda temiz kurulumunu vesaire yaptım hiçbir sorunu yoktu ancak ertesi gün laptopu açtığımda Windows'u etkinleştir yazısını gördüm. Windows 11 kurulu demişlerdi, format attıktan hemen sonra da böyle bir yazı yoktu, ertesi gün açınca çıktı. Satın aldığım yer ile ilgili bir sorun mu olabilir yoksa kurulum yaparken hata mı oldu? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur, teşekkür şimdiden.
Bilgisayarı aldığınızda Windows yüklü değilse lisansı falan yoktur.
Fakat size Windows lisanslı olarak satıldıysa satıcı ile görüşün.
Ayrıca Windows lisansı için satıcıyla uğraşmak istemiyorsanız: irm https://get.activated.win | iex şunu PowerShell'e yapıştırıp 2 kere 1 tuşuna basın ve bir daha asla Windows lisansını düşünmeyin.
Bilgisayarı aldığınızda Windows yüklü değilse lisansı falan yoktur.
Fakat size Windows lisanslı olarak satıldıysa satıcı ile görüşün.
Ayrıca Windows lisansı için satıcıyla uğraşmak istemiyorsanız: irm https://get.activated.win | iex şunu PowerShell'e yapıştırıp 2 kere 1 tuşuna basın ve bir daha asla Windows lisansını düşünmeyin.
Kurulu denmişti satın aldığım yerde. Parçalarına bakmak için demo modu gibi bişey açmışlardı, eve gidince ben tekrardan format atmıştım ondan kaynaklanmış olabilir mi? Ayrıca yazdığınız kod güvenli midir, değilse yeni key de alabilirim sağlam lisanstan. Teşekkürler hocam şimdiden.
Kurulu denmişti satın aldığım yerde. Parçalarına bakmak için demo modu gibi bir şey açmışlardı, eve gidince ben tekrardan format atmıştım ondan kaynaklanmış olabilir mi? Ayrıca yazdığınız kod güvenli midir, değilse yeni key de alabilirim SağlamLisans'tan. Teşekkürler hocam şimdiden.
Yani belki siz yanlış sürümü kurmuşsunuzdur mesela size Windows 11 Home satılmıştır siz ise Windows 11 Pro kurmuşsunuzdur.
Ayrıca evet kod güvenilir açık kaynak bir kod hatta direkt bir rezillik olsa bile Microsoft'un kendisi bile bunu zamanında kullandı.
In an unexpected twist, a Microsoft support engineer resorted to running an unofficial 'crack' on a customer's Windows PC after a genuine copy of the operating system failed to activate normally. It seems, this isn't the first time either that a Microsoft support professional has employed such...
www.bleepingcomputer.com
Ayrıca lütfen key almayın keylerde zaten crack oluyor.
Yani belki siz yanlış sürümü kurmuşsunuzdur mesela size Windows 11 Home satılmıştır siz ise Windows 11 Pro kurmuşsunuzdur.
Ayrıca evet kod güvenilir açık kaynak bir kod hatta direkt bir rezillik olsa bile Microsoft'un kendisi bile bunu zamanında kullandı.
In an unexpected twist, a Microsoft support engineer resorted to running an unofficial 'crack' on a customer's Windows PC after a genuine copy of the operating system failed to activate normally. It seems, this isn't the first time either that a Microsoft support professional has employed such...
www.bleepingcomputer.com
Ayrıca lütfen key almayın keylerde zaten crack oluyor.