Arda 30 Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Anakart asus b450m k ıı BIOS legacy moddaydı ve birkaç kodla CMD de UEFI moduna aldıktan sonra indirmeyi başlatabildim böyle bir hata alıyorum ve ayarlardan ürün anahtarı sekmesine atıyor ürün kodu girmemi istiyor. Dosya Ekleri hata.PNG 15,6 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2023
BIOS legacy moddaydı ve birkaç kodla CMD de UEFI moduna aldıktan sonra indirmeyi başlatabildim böyle bir hata alıyorum ve ayarlardan ürün anahtarı sekmesine atıyor ürün kodu girmemi istiyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.805 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 Temiz kurulum neden denemiyorsun? Bu gibi büyük OS geçişlerde temiz kurulum önerilir.
Arda 30 Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 claus dedi: Temiz kurulum neden denemiyorsun? Bu gibi büyük OS geçişlerde temiz kurulum önerilir. Genişletmek için tıkla... Bu kez ayarlardan windows 11 e yükselti denedim ve sorun çözüldü
claus dedi: Temiz kurulum neden denemiyorsun? Bu gibi büyük OS geçişlerde temiz kurulum önerilir. Genişletmek için tıkla... Bu kez ayarlardan windows 11 e yükselti denedim ve sorun çözüldü