Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Merhaba, Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir? rehberinde yazan ayarları yaptım ve Windows 11 kurulum asistanını indirdim. İleri dedim ama kurarken 0x80070490 hatasını veriyor. Ne yapabilirim? @Recep Baltaş. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2022
Merhaba, Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir? rehberinde yazan ayarları yaptım ve Windows 11 kurulum asistanını indirdim. İleri dedim ama kurarken 0x80070490 hatasını veriyor. Ne yapabilirim? @Recep Baltaş.
MuslukSuyu Femtopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #2 Dostum YouTube'da bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstersen bu adamın yaptıklarını bir dene. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Dostum YouTube'da bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstersen bu adamın yaptıklarını bir dene.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #3 Ara'ya gidin, CMD yazın ve açın komut istemi yönetici olarak. Aşağıdaki satırı girin ve enter tuşuna basın: SFC / scannow. İşlemin bitmesini bekleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Kaynak. Kaynaktaki yönergeleri deneyebilirsiniz. Ama bana göre sfc/scannow işi çözebilir. Artı 0 Eksi
Ara'ya gidin, CMD yazın ve açın komut istemi yönetici olarak. Aşağıdaki satırı girin ve enter tuşuna basın: SFC / scannow. İşlemin bitmesini bekleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Kaynak. Kaynaktaki yönergeleri deneyebilirsiniz. Ama bana göre sfc/scannow işi çözebilir.
KS KS Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #4 Deniyorum. Artı 0 Eksi