Çözüldü Windows 11 Kurulum Asistanı Yenileme Ekranında Kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tarık Övüngen

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarım Windows 11 için uyumlu olmasına rağmen (PC Health Check de yaptırdım) kurulum asistanı bilgisayarımın uyumlu olup olmadığını kontrol ettirmemi istiyor. Kontrol ettirdikten sonra yenile tuşuna basmamı istiyor.
Kurulum asistanını açınca iki seçenek çıkıyor, yenile ve iptal. Yardımcı olur musunuz?

Ekran Alıntısı.JPG

Çözüm
Merhabalar bilgisayarım Windows 11 için uyumlu olmasına rağmen (PC health check de yaptırdım) kurulum asistanı bilgisayarımın uyumlu olup olmadığını kontrol ettirmemi istiyor. Kontrol ettirdikten sonra yenile tuşuna basmamı istiyor.
Kurulum asistanını açınca iki seçenek çıkıyor, yenile ve iptal. Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1239359

İnstall asistana sağ tıklatıp uyumluluk modunu Windows 7'ye alın. Düzelecektir.
Merhabalar bilgisayarım Windows 11 için uyumlu olmasına rağmen (PC health check de yaptırdım) kurulum asistanı bilgisayarımın uyumlu olup olmadığını kontrol ettirmemi istiyor. Kontrol ettirdikten sonra yenile tuşuna basmamı istiyor.

Eki Görüntüle 1239359

İnstall asistana sağ tıklatıp uyumluluk modunu Windows 7'ye alın. Düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı