Çözüldü Windows 11 kurulum ekranında 0x0000005 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

musoter

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Vatman
Dostlar merhaba. Yeni bir bilgisayar topladım toplamda 1 adet SSD, 2 adet M.2 SSD mevcut. Windows 11'i Rufus ile yazdırdım ekteki hata kodunu alıyorum. Kodu arattım ama pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevirim.

Sistem özellikleri:

RAM: Corsair Vengeance DDR5 RAM 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO iCUE.

İşlemci: İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 çekirdek 38MB önbellek soket AM5 işlemci.

Anakart: MSI Pro B650M-A Wi-Fi AM5 DDR5 6400MHz(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G lan Wi-Fi 6E mATX.

Ekran kartı: MSI VGA GeForce RTX 4070 Ti Ventus 3X.

PSU: MSI PSU MPG A850G PCI-E5 850W 80 Plus Gold actıve PFC Full modular.

Düzenleme: Tek RAM takarak sorunu çözdüm.

Dosya Ekleri

• IMG_1709.jpeg
    233,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyası bozuk olabilir belki.

USB portlarını değiştirmeyi denediniz mi?

(USB'yi alıp başka yere takmayı)

Evet denedim, yeni başka bir USB ye yazdırdım ek olarak yeniden iso çektim md5 check ettim yine aynı sorun.

Evet denedim, yeni başka bir USB'ye yazdırdım ek olarak yeniden ISO çektim MD5 check ettim yine aynı sorun.

Donanımlar sorunsuz çalışıyor mu acaba belki kablolarında vs. sıkıntı vardır Windows tanımadığı için kurmuyor olabilir.

@musoter Windows 10 yükleyin bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…