Merhabalar. Bu şekilde dil seçim ekranı nasıl yapabilirim?
Bu forumda açmış olduğum konuda arkadaş, dism komutu ile yapacağımı söylemiş aslında ama bu komutu hiç kullanmadım. İlgili rehber var mı acaba bununla ilgili?
Greetings from Azerbaijan. I'm Rufiq. I'm a new user here. I want to add a language pack to an ISO file to have a lang choosing option during installation. How can I do it? For Example:
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Hocam açıkçası bu sayfayı okudum ama komutlarda neyi hangi satıra yapıştıracağımı bilemedim. Eskiden kullanmıştım bu komutları ama şimdi kullanmasını unuttum. Bununla ilgili bir rehber varsa bana gönderebilir misiniz?
Gerçekten eskiden ISO dosyasına farklı bir sürü dil ekleyebiliyordum. Nasıl yapıyordumsa artık?
Hocam açıkçası bu sayfayı okudum ama komutlarda neyi hangi satıra yapıştıracağımı bilemedim. Eskiden kullanmıştım bu komutları ama şimdi kullanmasını unuttum. Bununla ilgili bir rehber varsa bana gönderebilir misiniz?
Gerçekten eskiden ISO dosyasına farklı bir sürü dil ekleyebiliyordum. Nasıl yapıyordumsa artık?