Windows 11 kurulum ekranında disk görünmüyor

885510

Femtopat
Diske Kali kurmuştum ve tekrar Windows 11 kurmak için USB takıp kurulum ekranını açtım ancak ekranda driver görünmüyor.

Komut ekranını açıp select disk 0 ve clean komutlarını yazdım sonra convert GPT yazdım ama hala driver görünmüyor.

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar: MSI Bravo 15 C7VFK-252xtr

ISO'yu hangi program ile hazırladınız?

hocam mini tool partition wizard isosunu bulup onunla diskinizi ntfs e çevirebilirmisiniz

Rufus ile MBR formatında hocam. Kali kurmadan önce Windowsta USB belleğe kurulumunu yapmıştım.

ISO'yu hangi program ile hazırladınız?
Rufus ile MBR formatında hocam. Kali kurmadan önce Windowsta USB belleğe kurulumunu yapmıştım.
hocam mini tool partition wizard isosunu bulup onunla diskinizi ntfs e çevirebilirmisiniz
Herhangi bir rehber videosu var mı? Yoksa tarif ederseniz sevinirim.

Rufus ile GPT olarak yazdırıp dener misiniz? Olmaz ise diski NTFS'e çevirmek gerekebilir.

Rufus ile GPT olarak yazdırıp dener misiniz? Olmaz ise diski NTFS'e çevirmek gerekebilir
Elimde sadece Linux Mint olan yedek bir bilgisayar var. Rufus Linux işletim sistemlerinde çalışmadığı için balenaEtcher adlı bi programla USB sürücüye Windows 11 kurulumunu yaptım. MBR mi yoksa GPT mi olarak kurulum yaptı bilmiyorum.

balenaEtcher yerine Ventoy ile deneyin.

Hangi kısımdan sonra bu hatayı alıyorsun?
Ventoy seçim ekranından Windows isosunu seçiyorum ve normal modda başlatıyorum. Daha sonrasında sistem dili ve klavye seçimi yapıyorum. Karşıma gelen Select setup option menüsünden Install Windows 11'i seçip Select Image kısmından da Windows 11 Pro'yu seçiyorum.

Tam olarak bu noktadan sonra az önce görselde gösterdiğim hatayı almaya başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…