Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 Kurulum ekranında kaldım hiçbir tuşla sonraki basamıyorum, ne yapmalıyım?
Çözüm MzSe 12 Şubat 2024 Dixon.6 dedi: Evet. Bulamadım hocam kaldım bu ekranda bu seferde. Eki Görüntüle 2114792 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dixon.6 dedi: Evet. Bulamadım hocam kaldım bu ekranda bu seferde. Eki Görüntüle 2114792 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 TAB tuşunu kullanmayı denediniz mi? Fare var mı? Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 12 Şubat 2024 #3 Bilgisayarı yeniden başlatın: Güç düğmesine basarak bilgisayarı kapatın. 30 saniye kadar bekleyin. Güç düğmesine tekrar basarak bilgisayarı açın. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlatın: Güç düğmesine basarak bilgisayarı kapatın. 30 saniye kadar bekleyin. Güç düğmesine tekrar basarak bilgisayarı açın.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 12 Şubat 2024 #4 Laptop yeni mi? fare takmanızı öneririm. Touchpad çalışmayabilir. Driverler kurulu değildir yeniyse. Artı 0 Eksi
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #5 MzSe dedi: Laptop yeni mi? fare takmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları benim gibi ürünü mağazadan fareyi vb. e-ticaretten alıyor. Sonradan gelecek olabilir. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Laptop yeni mi? fare takmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları benim gibi ürünü mağazadan fareyi vb. e-ticaretten alıyor. Sonradan gelecek olabilir.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 12 Şubat 2024 #6 tereyagburak dedi: Hocam bazıları benim gibi ürünü mağazadan fareyi vb. e-ticaretten alıyor. Sonradan gelecek olabilir. Genişletmek için tıkla... Ha şimdi anladım. Fare varsa 1 tane takıp driverleri kursun düzelir. Artı 0 Eksi
tereyagburak dedi: Hocam bazıları benim gibi ürünü mağazadan fareyi vb. e-ticaretten alıyor. Sonradan gelecek olabilir. Genişletmek için tıkla... Ha şimdi anladım. Fare varsa 1 tane takıp driverleri kursun düzelir.
KS KS Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #7 tereyagburak dedi: TAB tuşunu kullanmayı denediniz mi? Fare var Genişletmek için tıkla... Hocam işin garibi enter da çalıştı sonradan ama başka sorunum var şuanda. Yüklenecek sürücü bulunamadi diyor. Artı 0 Eksi
tereyagburak dedi: TAB tuşunu kullanmayı denediniz mi? Fare var Genişletmek için tıkla... Hocam işin garibi enter da çalıştı sonradan ama başka sorunum var şuanda. Yüklenecek sürücü bulunamadi diyor.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 12 Şubat 2024 #8 Dixon.6 dedi: Hocam işin garibi enter da çalıştı sonradan ama başka sorunum var şuanda. Yüklenecek sürücü bulunamadi diyor. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz intel mi? Artı 0 Eksi
Dixon.6 dedi: Hocam işin garibi enter da çalıştı sonradan ama başka sorunum var şuanda. Yüklenecek sürücü bulunamadi diyor. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz intel mi?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #9 Dixon.6 dedi: Hocam işin garibi enter da çalıştı sonradan ama başka sorunum var şuanda. Yüklenecek sürücü bulunamadi diyor. Genişletmek için tıkla... Acer sorunları. Bunun için bir rehber vardı sanırsam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dixon.6 dedi: Hocam işin garibi enter da çalıştı sonradan ama başka sorunum var şuanda. Yüklenecek sürücü bulunamadi diyor. Genişletmek için tıkla... Acer sorunları. Bunun için bir rehber vardı sanırsam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #10 MzSe dedi: İşlemciniz intel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. tereyagburak dedi: Acer sorunları. Bunun için bir rehber vardı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam kaldım bu ekranda bu seferde. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: İşlemciniz intel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. tereyagburak dedi: Acer sorunları. Bunun için bir rehber vardı sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam kaldım bu ekranda bu seferde.