Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 Kurulum ekranında kaldım hiçbir tuşla sonraki basamıyorum, ne yapmalıyım?
Çözüm MzSe 12 Şubat 2024 Dixon.6 dedi: Evet. Bulamadım hocam kaldım bu ekranda bu seferde. Eki Görüntüle 2114792 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dixon.6 dedi: Evet. Bulamadım hocam kaldım bu ekranda bu seferde. Eki Görüntüle 2114792 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 12 Şubat 2024 #21 Dixon.6 dedi: Hocam ürün anahtarım yok diyorum sonradan satın alıp windows 10 home keyle etkinlestirebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. MzSe dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Birde home sürümünü kurun home ürün anahtarı alacaksanız. Oldu mu? Artı 0 Eksi
Dixon.6 dedi: Hocam ürün anahtarım yok diyorum sonradan satın alıp windows 10 home keyle etkinlestirebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. MzSe dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Birde home sürümünü kurun home ürün anahtarı alacaksanız. Oldu mu?
KS KS Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #22 MzSe dedi: Evet hocam. Birde home sürümünü kurun home ürün anahtarı alacaksanız. Oldu mu? Genişletmek için tıkla... Windows 11 home single leanguage kurup 10 home alacağım evet. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Evet hocam. Birde home sürümünü kurun home ürün anahtarı alacaksanız. Oldu mu? Genişletmek için tıkla... Windows 11 home single leanguage kurup 10 home alacağım evet.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 12 Şubat 2024 #23 Dixon.6 dedi: Windows 11 home single leanguage kurup 10 home alacağım evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun çözülmesine mutlu oldum. Hayırlı geceler. Artı 0 Eksi
Dixon.6 dedi: Windows 11 home single leanguage kurup 10 home alacağım evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun çözülmesine mutlu oldum. Hayırlı geceler.
KS KS Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #24 MzSe dedi: Hocam sorunun çözülmesine mutlu oldum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Hayırlı geceler. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Hocam sorunun çözülmesine mutlu oldum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Hayırlı geceler.