Windows 11 kurulum ekranında kaldı

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar flashı takıp kurulum yapmak istedim. İlk seçeneğe flashı seçtim. Daha sonrasında kendi Windows'umu başlatamadım. Zaten temiz kurulum istiyordum. Neyse kurulum ekranı açıldı. Görünüşe göre yükseltme başlattınız uyarı geldi. Temiz kurulum için hayıra bastım ve loading logosu dönüp duruyor. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• IMG_8409.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 275

Tam olarak nerede loading diyor? Fotoğraf atar mısın?

CTRL alt delete tuşlarina basmayı deneyin hocam.

Hocam sağ olun çözdüm sorunu aynı sıkıntıyı yaşan varsa da belleği çıkarıp taktım hala loading teydi sonra kapadım tekrar açtım belleği geri takıp otomatik Windows 11 yüklendi dil seçme ekranına geldi sorun çözüldü yani.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum detaylıca yardımcı olabilir misiniz, şimdiden sağolun.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum detaylıca yardımcı olabilir misiniz, şimdiden sağ olun.

Hocam o ekrandayken Flash'ı çıkarın tekrardan evet ya da hayıra bascaktınız tam hatırlamıyorum maksat tekrardan o ekrana gelebilmek zaten aslında Windows inmiş ama o ekranda takılı kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…