İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 19 Nisan 2025 #1 Merhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı? Dosya Ekleri 20250419_123557.jpg 35 KB · Görüntüleme: 65
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.053 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 19 Nisan 2025 #2 Ne zamandan beri hocam? Ne kadar geçti? Bazen uzun sürer.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi aşamadan sonra bu ekranda kaldı? Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
İlhan TC dedi: Merhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi aşamadan sonra bu ekranda kaldı? Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 19 Nisan 2025 #4 Collavino dedi: Ne zamandan beri hocam? Ne kadar geçti? Bazen uzun sürer. Genişletmek için tıkla... 10dakikayı geçti hocam. Einstein dedi: Hangi aşamadan sonra bu ekranda kaldı? Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum için hayır dedim sonra burada kaldı.
Collavino dedi: Ne zamandan beri hocam? Ne kadar geçti? Bazen uzun sürer. Genişletmek için tıkla... 10dakikayı geçti hocam. Einstein dedi: Hangi aşamadan sonra bu ekranda kaldı? Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum için hayır dedim sonra burada kaldı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 İlhan TC dedi: 10dakikayı geçti hocam. Temiz kurulum için hayır dedim sonra burada kaldı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Ayrıca hangi aşamada hangi seçeneği seçtiğinizi fotoğraf olarak paylaşın.
İlhan TC dedi: 10dakikayı geçti hocam. Temiz kurulum için hayır dedim sonra burada kaldı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Ayrıca hangi aşamada hangi seçeneği seçtiğinizi fotoğraf olarak paylaşın.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 19 Nisan 2025 #6 Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Ayrıca hangi aşamada hangi seçeneği seçtiğinizi fotoğraf olarak paylaşın. Genişletmek için tıkla... Çarpıya mı basayım
Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Ayrıca hangi aşamada hangi seçeneği seçtiğinizi fotoğraf olarak paylaşın. Genişletmek için tıkla... Çarpıya mı basayım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #7 İlhan TC dedi: Çarpıya mı basayım. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsanız evet.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 19 Nisan 2025 #8 Einstein dedi: Yapabiliyorsanız evet. Genişletmek için tıkla... Her şey silinmez mi? Biçimlendirmiştim çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2025
Einstein dedi: Yapabiliyorsanız evet. Genişletmek için tıkla... Her şey silinmez mi? Biçimlendirmiştim çünkü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #9 İlhan TC dedi: Her şey silinmez mi biçimlendrimiştim çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır.
iEmirBey Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri - **İşlemci:** Intel Core i5-1240P - 12. Nesil - 12 MB Cache - Temel Hız: 3,4 GHz - Maksimum Hız: 4,7 GHz - **Bellek (RAM):** 40 GB DDR4 - Hız: 3200 MHz - **Depolama:** 512 GB SSD - **Ekran:** 15,6 inç Full HD (1920 x 1080) IPS panel - **Ekran Kartı:** Intel Iris Xe Graphics - Paylaşımlı bellek - **Diğer Özellikler:** - Arka aydınlatmalı klavye - Parmak izi okuyucu - HDMI çıkışı - Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #10 İlhan TC dedi: Her şey silinmez mi biçimlendrimiştim çünkü. Genişletmek için tıkla... İki türlüde her şey silinmiş olarak kalır biçimlendirdiğinizden dolayı.
İlhan TC dedi: Her şey silinmez mi biçimlendrimiştim çünkü. Genişletmek için tıkla... İki türlüde her şey silinmiş olarak kalır biçimlendirdiğinizden dolayı.