Jekoden Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Merhaba, şu anda bilgisayarıma Windows 11 kuruyordum ama kurulum ekranında "bu sürücü şu anda yükleniyor" gibi bir hata aldım. Ben de BIOS menüsüne girip boot override yaptım ama şu anda kurulum ekranında SSD gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri IMG_1684.jpeg 117,8 KB · Görüntüleme: 152 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2025
Merhaba, şu anda bilgisayarıma Windows 11 kuruyordum ama kurulum ekranında "bu sürücü şu anda yükleniyor" gibi bir hata aldım. Ben de BIOS menüsüne girip boot override yaptım ama şu anda kurulum ekranında SSD gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #2 Kurduğunuz USB UEFI'den boot etmek için ama siz Legacy'den boot ediyorsunuz. BIOS'a girip boot orderda UEFI'yi başa alıp tekrar deneyin. Ayriyetten: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kurduğunuz USB UEFI'den boot etmek için ama siz Legacy'den boot ediyorsunuz. BIOS'a girip boot orderda UEFI'yi başa alıp tekrar deneyin. Ayriyetten: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jekoden Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 btna dedi: Kurduğunuz USB UEFI'den boot etmek için ama siz Legacy'den boot ediyorsunuz. BIOS'a girip boot orderda UEFI'yi başa alıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım denedikten sonra donus yapacağım. Dediğiniz gibi yaptım ve evet yukleme ekranina geldim ancak şimdiyse böyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri IMG_1687.jpeg 147,9 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleme: 10 Şubat 2025
btna dedi: Kurduğunuz USB UEFI'den boot etmek için ama siz Legacy'den boot ediyorsunuz. BIOS'a girip boot orderda UEFI'yi başa alıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım denedikten sonra donus yapacağım. Dediğiniz gibi yaptım ve evet yukleme ekranina geldim ancak şimdiyse böyle bir hata alıyorum.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #4 Jekoden dedi: Anladım denedikten sonra donus yapacağım. Dediğiniz gibi yaptım ve evet yukleme ekranina geldim ancak şimdiyse böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekranda gözüken tüm diskleri ''Delete Partition'' tuşuyla siler misin 1 tane kalana kadar. Son kalanla da kurulumu yaparsınız.
Jekoden dedi: Anladım denedikten sonra donus yapacağım. Dediğiniz gibi yaptım ve evet yukleme ekranina geldim ancak şimdiyse böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekranda gözüken tüm diskleri ''Delete Partition'' tuşuyla siler misin 1 tane kalana kadar. Son kalanla da kurulumu yaparsınız.
Jekoden Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 btna dedi: Ekranda gözüken tüm diskleri "delete Partition" tuşuyla siler misin 1 tane kalana kadar. Son kalanla da kurulumu yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Evet sildim ve SSD'ye kuruluyor bir sorun ile karşılaşırsam haber edeceğim çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri IMG_1688.jpeg 160,7 KB · Görüntüleme: 58
btna dedi: Ekranda gözüken tüm diskleri "delete Partition" tuşuyla siler misin 1 tane kalana kadar. Son kalanla da kurulumu yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Evet sildim ve SSD'ye kuruluyor bir sorun ile karşılaşırsam haber edeceğim çok teşekkür ederim.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #6 Jekoden dedi: Evet sildim ve SSD'ye kuruluyor bir sorun ile karşılaşırsam haber edeceğim çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek, rica ederim. Buralardayım.
Jekoden dedi: Evet sildim ve SSD'ye kuruluyor bir sorun ile karşılaşırsam haber edeceğim çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek, rica ederim. Buralardayım.
Jekoden Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #7 btna dedi: Ne demek, rica ederim. Buralardayım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ise kurulumun yarısında kapandı ve yeniden açıldı bu sefer de SSD hiç gözükmüyor. Dosya Ekleri IMG_1689.jpeg 124,4 KB · Görüntüleme: 35 IMG_1690.jpeg 245,2 KB · Görüntüleme: 44
btna dedi: Ne demek, rica ederim. Buralardayım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ise kurulumun yarısında kapandı ve yeniden açıldı bu sefer de SSD hiç gözükmüyor.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #8 Jekoden dedi: Şimdi ise kurulumun yarısında kapandı ve yeniden açıldı bu sefer de SSD hiç gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıntıları göster kısmında bir şey yazıyor mu?
Jekoden dedi: Şimdi ise kurulumun yarısında kapandı ve yeniden açıldı bu sefer de SSD hiç gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıntıları göster kısmında bir şey yazıyor mu?
Jekoden Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #9 btna dedi: Ayrıntıları göster kısmında bir şey yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu sürücü uygun değildir yazıyor.
btna dedi: Ayrıntıları göster kısmında bir şey yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu sürücü uygun değildir yazıyor.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #10 Jekoden dedi: Bu sürücü uygun değildir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bundan sonrası bende yok. Umarım arkadaşlar yardımcı olur.
Jekoden dedi: Bu sürücü uygun değildir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef bundan sonrası bende yok. Umarım arkadaşlar yardımcı olur.