Windows 11 kurulum ekranında SSD görünmüyor

Jekoden

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda bilgisayarıma Windows 11 kuruyordum ama kurulum ekranında "bu sürücü şu anda yükleniyor" gibi bir hata aldım. Ben de BIOS menüsüne girip boot override yaptım ama şu anda kurulum ekranında SSD gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_1684.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduğunuz USB UEFI'den boot etmek için ama siz Legacy'den boot ediyorsunuz. BIOS'a girip boot orderda UEFI'yi başa alıp tekrar deneyin.

Ayriyetten:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurduğunuz USB UEFI'den boot etmek için ama siz Legacy'den boot ediyorsunuz. BIOS'a girip boot orderda UEFI'yi başa alıp tekrar deneyin.

Anladım denedikten sonra donus yapacağım.

Dediğiniz gibi yaptım ve evet yukleme ekranina geldim ancak şimdiyse böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1687.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Anladım denedikten sonra donus yapacağım.

Dediğiniz gibi yaptım ve evet yukleme ekranina geldim ancak şimdiyse böyle bir hata alıyorum.
Ekranda gözüken tüm diskleri ''Delete Partition'' tuşuyla siler misin 1 tane kalana kadar. Son kalanla da kurulumu yaparsınız.

Ekranda gözüken tüm diskleri "delete Partition" tuşuyla siler misin 1 tane kalana kadar. Son kalanla da kurulumu yaparsınız.

Evet sildim ve SSD'ye kuruluyor bir sorun ile karşılaşırsam haber edeceğim çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_1688.jpeg
    160,7 KB · Görüntüleme: 58

Dosya Ekleri

• IMG_1689.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1690.jpeg
    245,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…