O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 RAM 16 gb Ekran kartı Gtx 1060 6gb İşlemci İ5 8300h Windows 10'a Windows 11 kurarken bu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-12-17 202812.png 14,5 KB · Görüntüleme: 79
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 17 Aralık 2021 #2 Öncelikle bunun bir çok nedeni olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Ardından CMD'yi tekrar yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırası ile girip sistemi son kez yeniden başlatınız; DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Ardından yükleme işlemini tekrar deneyiniz. Artı 0 Eksi
Öncelikle bunun bir çok nedeni olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Ardından CMD'yi tekrar yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırası ile girip sistemi son kez yeniden başlatınız; DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Ardından yükleme işlemini tekrar deneyiniz.
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #3 Ozzkaynakaan1 dedi: Windows 10'a Windows 11 kurarken bu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyalarını yedekleyip format atın. Artı 0 Eksi
Ozzkaynakaan1 dedi: Windows 10'a Windows 11 kurarken bu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyalarını yedekleyip format atın.
5 507087 Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Aralık 2021 #4 Beta testine kayıt olarak windows 11 güncelleme ile alabilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 300319 dedi: Öncelikle bunun bir çok nedeni olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Ardından CMD'yi tekrar yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırası ile girip sistemi son kez yeniden başlatınız; DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Ardından yükleme işlemini tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 11 i yüklerken Bilgisayarı sıfırlamam gerekiyormu ? Artı 0 Eksi
300319 dedi: Öncelikle bunun bir çok nedeni olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Ardından CMD'yi tekrar yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırası ile girip sistemi son kez yeniden başlatınız; DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Ardından yükleme işlemini tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 11 i yüklerken Bilgisayarı sıfırlamam gerekiyormu ?
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #6 Ozzkaynakaan1 dedi: Windows 11'i yüklerken bilgisayarı sıfırlamam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... İster sıfırla ya da güncelle fark etmez. Artı 0 Eksi
Ozzkaynakaan1 dedi: Windows 11'i yüklerken bilgisayarı sıfırlamam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... İster sıfırla ya da güncelle fark etmez.
KS KS O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #7 ulassyunus dedi: İster sıfırla ya da güncelle fark etmez. Genişletmek için tıkla... Tam yaparken çünkü hata alıyorum değişikler geri alınıyor diyor herşeyi denedim olmadı. Artı 0 Eksi
ulassyunus dedi: İster sıfırla ya da güncelle fark etmez. Genişletmek için tıkla... Tam yaparken çünkü hata alıyorum değişikler geri alınıyor diyor herşeyi denedim olmadı.
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #8 Ozzkaynakaan1 dedi: Tam yaparken çünkü hata alıyorum değişikler geri alınıyor diyor her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ISO dosyasından güncellemeyi dene Artı 0 Eksi
Ozzkaynakaan1 dedi: Tam yaparken çünkü hata alıyorum değişikler geri alınıyor diyor her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ISO dosyasından güncellemeyi dene