Çözüldü Windows 11 kurulum sırasında hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Closerr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma Windows 11 kurulumu yapmak için flash hazırladım her şeyi gerektiği gibi yaparken kurulum sonunda cihazlar hazır hale getiriliyor yazısında kalıyor. Hemen sonra mavi ekran veriyor. Sebebi nedir? 2 gündür bununla uğraşıyorum. (M.2 SSD'ye kuruyorum)

Dosya Ekleri

• IMG_20240529_215609.jpg
    IMG_20240529_215609.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 408
Çözüm
Hocam saçma olabilirde bir BIOS'u sıfırlayabilir misiniz DPC watchdog OC dende olabiliyor.
Merhaba bilgisayarıma Windows 11 kurulumu yapmak için flash hazırladım her şeyi gerektiği gibi yaparken kurulum sonunda cihazlar hazır hale getiriliyor yazısında kalıyor. Hemen sonra mavi ekran veriyor. Sebebi nedir? 2 gündür bununla uğraşıyorum. (M.2 SSD'ye kuruyorum)
Bu genelde herkeste yaşanan bir sorun. Windows 10 kurmaya çalışsaydınız hata vermeden devam edecekti.

Hocam bu soruma cevap değil yine de teşekkür ederim.
Bunun bir diğer çözümü kuracağın M2 SSD'nin tüm bölümlerini silip yeni disk oluşturup öyle yapmak. BIOS ayarlıyla da çözülüyordu sanırım. Maalesef ben de senin dediğin sorunu yaşıyorum. Bunun çözümü yok gibi. Windows 10 kurup 11'e güncellemeniz geçici bir çözüm olacaktır.

Bunun bir diğer çözümü kuracağın M.2 SSD'nin tüm bölümlerini silip yeni disk oluşturup öyle yapmak. BIOS ayarlıyla da çözülüyordu sanırım. Maalesef ben de senin dediğin sorunu yaşıyorum. Bunun çözümü yok gibi. Windows 10 kurup 11'e güncellemeniz geçici bir çözüm olacaktır.

Peki deneyeceğim teşekkürler.

Bu genelde herkeste yaşanan bir sorun. Windows 10 kurmaya çalışsaydınız hata vermeden devam edecekti.

Bir sürü bilgisayara Windows 11 kurdum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 🤔

Artı -1 Eksi
Bir sürü bilgisayara Windows 11 kurdum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 🤔
Anakarttan m2 ssdye kadar değişkenlik gösterir. İnternette kısa araştırma ile bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi görebilirsiniz. Ben de 1 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sık format atmadığım için genelde her zaman 10'dan kurup 11'e güncellerim.

Anakarttan M.2 SSD'ye kadar değişkenlik gösterir. İnternette kısa araştırma ile bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi görebilirsiniz. Ben de 1 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sık format atmadığım için genelde her zaman 10'dan kurup 11'e güncellerim.

Hocam Windows 10 da deneme yaptım Windows'u kuruyor lakin sonrasında fotoğraflardaki gibi anlam veremiyorum hiçbir sorun yoktu sıfırladıktan sonra olan oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20240530_185104.jpg
    IMG_20240530_185104.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20240530_185130.jpg
    IMG_20240530_185130.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 118
Donanımlarınız sağlam ve BIOS güncel mi?
Evet her şeyim sorunsuz.

Donanımlarınız sağlam ve BIOS güncel mi?

Flashtan kaynaklı sorun olabilir mi hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısa bir hata videosu bıraktım göz atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı