Merhaba bilgisayarıma Windows 11 kurulumu yapmak için flash hazırladım her şeyi gerektiği gibi yaparken kurulum sonunda cihazlar hazır hale getiriliyor yazısında kalıyor. Hemen sonra mavi ekran veriyor. Sebebi nedir? 2 gündür bununla uğraşıyorum. (M.2 SSD'ye kuruyorum)
Merhaba bilgisayarıma Windows 11 kurulumu yapmak için flash hazırladım her şeyi gerektiği gibi yaparken kurulum sonunda cihazlar hazır hale getiriliyor yazısında kalıyor. Hemen sonra mavi ekran veriyor. Sebebi nedir? 2 gündür bununla uğraşıyorum. (M.2 SSD'ye kuruyorum)
Bunun bir diğer çözümü kuracağın M2 SSD'nin tüm bölümlerini silip yeni disk oluşturup öyle yapmak. BIOS ayarlıyla da çözülüyordu sanırım. Maalesef ben de senin dediğin sorunu yaşıyorum. Bunun çözümü yok gibi. Windows 10 kurup 11'e güncellemeniz geçici bir çözüm olacaktır.
Bunun bir diğer çözümü kuracağın M.2 SSD'nin tüm bölümlerini silip yeni disk oluşturup öyle yapmak. BIOS ayarlıyla da çözülüyordu sanırım. Maalesef ben de senin dediğin sorunu yaşıyorum. Bunun çözümü yok gibi. Windows 10 kurup 11'e güncellemeniz geçici bir çözüm olacaktır.
Anakarttan m2 ssdye kadar değişkenlik gösterir. İnternette kısa araştırma ile bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi görebilirsiniz. Ben de 1 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sık format atmadığım için genelde her zaman 10'dan kurup 11'e güncellerim.
Anakarttan M.2 SSD'ye kadar değişkenlik gösterir. İnternette kısa araştırma ile bu sorunla karşılaşan bir sürü kişi görebilirsiniz. Ben de 1 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sık format atmadığım için genelde her zaman 10'dan kurup 11'e güncellerim.
Hocam Windows 10 da deneme yaptım Windows'u kuruyor lakin sonrasında fotoğraflardaki gibi anlam veremiyorum hiçbir sorun yoktu sıfırladıktan sonra olan oldu.