Çözüldü Windows 11 kurulum sırasında hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Closerr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma Windows 11 kurulumu yapmak için flash hazırladım her şeyi gerektiği gibi yaparken kurulum sonunda cihazlar hazır hale getiriliyor yazısında kalıyor. Hemen sonra mavi ekran veriyor. Sebebi nedir? 2 gündür bununla uğraşıyorum. (M.2 SSD'ye kuruyorum)

Dosya Ekleri

• IMG_20240529_215609.jpg
    IMG_20240529_215609.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 390
Çözüm
Hocam saçma olabilirde bir BIOS'u sıfırlayabilir misiniz DPC watchdog OC dende olabiliyor.
Flash kaynaklı olsaydı kurulumda hata verirdi. Bu aşamada zaten Flash'ı çıkartıp da işlemleri yapabilirsiniz.

Şu anda kullandığım bilgisayarda da benzer bir sorun var normal bir şekilde format atılmıyor ama herhangi bir bilgisayarda SSD'ye formatı atıp ilk ekran geldiğinde (ülke bölge seçme ekranı) güç tuşuna sadece bir kere basarak bilgisayarın kendini kapatmasını sağlıyorum (normal bas çek yaparak, basılı tutarak değil). Daha sonra da kendi bilgisayarıma takıyorum. Siz de tüm aşamaları yaptıktan sonra masaüstüne geçip deneyebilirsiniz belki işe yarar.

Hocam saçma olabilirde bir BIOS'u sıfırlayabilir misiniz DPC watchdog OC dende olabiliyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı