Windows 11 kurulum sonrası oturum açınca şifre yanlış diyor

memolii3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MSI marka laptop aldım FreeDOS olarak neyse işte YouTube'dan baktığım videolarla Windows 11 Pro kurmaya çalıştım ama olmadı. Windows 11 Pro anahtarı da aldım ama olmadı bir türlü. Verdiği hata şu; kurulum yapıyorum her şey oluyor en son oturum aç diyor şifre istiyor bir türlü olmuyor. Kurulum yaparken internete bağlanmadı telefondan internete bağladım bir de şifre oluştur kısmı gelmedi yardımcı olun kafayı yiyeceğim yapamıyorum. Parola yanlış diyor ama parola girebilecek yer gelmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20231121_161752_039~2.jpg
    IMG_20231121_161752_039~2.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 310
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarinizi kapatin(Windows zaten yuklenmis, bir şey olmaz), bilgisayarinizi acin, Windows logosu geldiginde kapatin tekrar. Birkac kere yapinca baslangic onarmaya atar. Oradan deneyin secenekleri. Yine sifre sorar, ama sifirlama secenegi de cikiyordu ben yapinca, sifre sorma yeri gelmeyip ve sifre sormamana ragmen eger bu Windows hesabinizda parola kayitliysa ondan soruyor olabilir, sifre girme kisminin gelmemesi ise hata olabilir.

Bilgisayarinizi kapatin(Windows zaten yuklenmis, bir şey olmaz), bilgisayarinizi acin, Windows logosu geldiginde kapatin tekrar. Birkac kere yapinca baslangic onarmaya atar. Oradan deneyin secenekleri. Yine sifre sorar, ama sifirlama secenegi de cikiyordu ben yapinca, sifre sorma yeri gelmeyip ve sifre sormamana ragmen eger bu Windows hesabinizda parola kayitliysa ondan soruyor olabilir, sifre girme kisminin gelmemesi ise hata olabilir.

Kapattım açtım Windows logosu çıkmıyor direk aynı ekran geldi.

Normal olabilir ilk kurulusta, o zaman eger Windows logosu yerine yuvarlak donuyorsa o zaman kapatin yani, ya da acilirken kapatin, Windows algilayip baslangic onarmaya atar, orada da denersiniz ya da ornegin bir secenek yapinca yine sifre sorar, sifirlama secenegi de cikiyordu.

Normal olabilir ilk kurulusta, o zaman eger Windows logosu yerine yuvarlak donuyorsa o zaman kapatin yani, ya da acilirken kapatin, Windows algilayip baslangic onarmaya atar, orada da denersiniz ya da ornegin bir secenek yapinca yine sifre sorar, sifirlama secenegi de cikiyordu.

Seçenek falan hiçbir şey yok parola yanlış yeniden deneyin diyor tamam a basıyorum oturum açma butonu geliyor. Kısır döngü oluşuyor bu ikisinin arasında.

Bir de bunu dene, bir tane daha rehber vardi sanki ama bulamadim. W11 ile de gecerli olmasi lazim.

Seçenek falan hiçbir şey yok parola yanlış yeniden deneyin diyor tamam a basıyorum oturum açma butonu geliyor. Kısır döngü oluşuyor bu ikisinin arasında.

Bir de bunu dene, bir tane daha rehber vardi sanki ama bulamadim. W11 ile de gecerli olmasi lazim.

Onu yapamam herhalde şimdi bir tane daha kurulum videosuna baktım yeniden kurmayı deneyeceğim ama bir sorun var Windows 11 dosyasını RAR olarak indirmem gerekiyor ben görüntü dosyası olarak indir mişim ve öyle kurdum belki de o yüzden hata veriyor RAR olarak nasıl indireceğim? Windows kurarken de şifre falan oluşturmadım öyle bir yer gelmedi daha doğrusu.

Onu yapamam herhalde şimdi bir tane daha kurulum videosuna baktım yeniden kurmayı deneyeceğim ama bir sorun var Windows 11 dosyasını RAR olarak indirmem gerekiyor ben görüntü dosyası olarak indir mişim ve öyle kurdum belki de o yüzden hata veriyor RAR olarak nasıl indireceğim?

RAR'in icerisinde ISO dosyasi olarak inebilir, ama RAR olarak degil, ISO; yani sizin bahsettiginiz gibi inmesi normal. Onda problem yok. Tekrar kurmayi denemek iyi olabilir.

Windows'u kurarken Microsoft hesabı ile ilişkilendirip parola oluşturmadan geçtiniz ise Microsoft hesabının şifresini soruyor olabilir. Onu deneyin isterseniz.

Windows'u kurarken Microsoft hesabı ile ilişkilendirip parola oluşturmadan geçtiniz ise Microsoft hesabının şifresini soruyor olabilir. Onu deneyin isterseniz.

Evet parola oluşturmadan geçtim de ama oluştur diye bir yer çıkmıyor ki nasıl oluştur seçeneği çıkar kurarken. Windows 11 görüntü dosyasını nasıl ISO yaparım RAR'dan. Yeniden kurmayı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı