Bilgisayarinizi kapatin(Windows zaten yuklenmis, bir şey olmaz), bilgisayarinizi acin, Windows logosu geldiginde kapatin tekrar. Birkac kere yapinca baslangic onarmaya atar. Oradan deneyin secenekleri. Yine sifre sorar, ama sifirlama secenegi de cikiyordu ben yapinca, sifre sorma yeri gelmeyip ve sifre sormamana ragmen eger bu Windows hesabinizda parola kayitliysa ondan soruyor olabilir, sifre girme kisminin gelmemesi ise hata olabilir.
Kapattım açtım Windows logosu çıkmıyor direk aynı ekran geldi.
Normal olabilir ilk kurulusta, o zaman eger Windows logosu yerine yuvarlak donuyorsa o zaman kapatin yani, ya da acilirken kapatin, Windows algilayip baslangic onarmaya atar, orada da denersiniz ya da ornegin bir secenek yapinca yine sifre sorar, sifirlama secenegi de cikiyordu.
Kapattım açtım Windows logosu çıkmıyor direk aynı ekran geldi.
Seçenek falan hiçbir şey yok parola yanlış yeniden deneyin diyor tamam a basıyorum oturum açma butonu geliyor. Kısır döngü oluşuyor bu ikisinin arasında.
Bir de bunu dene, bir tane daha rehber vardi sanki ama bulamadim. W11 ile de gecerli olmasi lazim.
Çözüldü: Windows 10 şifresi nasıl kırılır?
Arkadaşlar elimde masaüstünde önemli dosyalar olan ve şifresini bilmediğim (Microsoft hesabı açık) bir laptop var. Şifresini nasıl kırabilirim? Utilman.exe ile cmd.exe'yi değiştirip denedim ve olmadı.www.technopat.net
Onu yapamam herhalde şimdi bir tane daha kurulum videosuna baktım yeniden kurmayı deneyeceğim ama bir sorun var Windows 11 dosyasını RAR olarak indirmem gerekiyor ben görüntü dosyası olarak indir mişim ve öyle kurdum belki de o yüzden hata veriyor RAR olarak nasıl indireceğim?
Windows'u kurarken Microsoft hesabı ile ilişkilendirip parola oluşturmadan geçtiniz ise Microsoft hesabının şifresini soruyor olabilir. Onu deneyin isterseniz.