LeVOgıoner Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Yeni bir laptop aldım, kurulumunu yapıyorum. Yeniden başlatma geldiğinde USB’yi çektiğim zaman karşıma CMD’ye benzer bir ekran geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
Yeni bir laptop aldım, kurulumunu yapıyorum. Yeniden başlatma geldiğinde USB’yi çektiğim zaman karşıma CMD’ye benzer bir ekran geliyor.
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 1 Ocak 2025 #2 USB'yi Windows açılana kadar çıkartmadan denediniz mi? Artı 0 Eksi
burakkirmiizi Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 99 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 ISO dosyasını nereden indirdiniz, USB'ye hangi program ile yazdırdınız ve bilgisayarınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor mu? Artı 0 Eksi
ISO dosyasını nereden indirdiniz, USB'ye hangi program ile yazdırdınız ve bilgisayarınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor mu?
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 1 Ocak 2025 #4 Kurulum ekranına geri dönmesi boot option olarak USB'yi görmesinden kaynaklı. Çektiğinizde gelen CMD ekranı EFI Shell ekranıdır. Bu da mevcut diski görmediği anlamına gelir. PC açılırken BIOS girdiğinizde diskiniz görünüyor mu? LeVOgıoner dedi: Yeni bir laptop aldım, kurulumunu yapıyorum. Yeniden başlatma geldiğinde USB'yi çektiğim zaman karşıma CMD'ye benzer bir ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kurulum ekranına geri dönmesi boot option olarak USB'yi görmesinden kaynaklı. Çektiğinizde gelen CMD ekranı EFI Shell ekranıdır. Bu da mevcut diski görmediği anlamına gelir. PC açılırken BIOS girdiğinizde diskiniz görünüyor mu? LeVOgıoner dedi: Yeni bir laptop aldım, kurulumunu yapıyorum. Yeniden başlatma geldiğinde USB'yi çektiğim zaman karşıma CMD'ye benzer bir ekran geliyor. Genişletmek için tıkla...
KS KS LeVOgıoner Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 Sorun halloldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Ocak 2025 #6 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.