Windows 11 kurulumda internet yok

smashbuckle

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni SSD aldığım için temiz kurulum yapmak istedim Microsoft sitesinden ISO indirip USB hazırladım gayet güzel format atıldı biterken Wi-Fi bağlanmadı driver yokmuş demek ki deyip devam ettim. Masaüstü açıldıktan sonra başka bilgisayardan driverları indirip laptopa attım ve kurdum, kurulum da sorunsuz oldu fakat hala Wi-Fi gelmedi, yeniden başlattım yine gelmedi, farklı araçla USB hazırlayıp tekrar format attım ve yine başarısız... Formattan sonra driver yüklememe rağmen Wi-Fi hiçbir şekilde çalışmadı :/
Eski sürümlerden başka bir USB bellek vardı hazır onunla tekrar format attım otomatik Wi-Fi yüklendi hiçbir sorun yok. Siteden indirdiğim son Build ISO hatalı olabilir mi acaba sorun nedir?

1669336963098.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Sürücüleri Windows 11'de de uyumludur.
Ethernet Kablosuyla bir daha deneyin lütfen.
Internetsiz kurulum için Shift+F10 Şunu Yazın: OOBE\BYPASSNRO
Yani Kurulum Ekranında Shift+ F10'u açın

bana sorun çıkaran sürüm 22h2 desteklenen işlemci listesine baktığımda intel 8.nesilden sonrakileri destekliyor, laptopta 7. nesil işlemci vardı sanırım sorun buradan kaynaklanıyor. Zaten windows 11 yüklü olan bir bilgisayarın 22h2 ye yükseltilememesi çok saçma

Bana sorun çıkaran sürüm 22H2 desteklenen işlemci listesine baktığımda Intel 8.nesilden sonrakileri destekliyor, laptopta 7. nesil işlemci vardı sanırım sorun buradan kaynaklanıyor. Zaten Windows 11 yüklü olan bir bilgisayarın 22H2'ye yükseltilememesi çok saçma.

Bence Windows 11'in kendisi çok saçma. İkinci Vista vakasını gibime geliyor. 12 çıkınca düzelecek bunlar umarım.

Kurulum yaparken e-posta yerine no@thankyou.com şifreye de rastgele bir şeyler sallarsanız atlayabilirsiniz çevrimiçi hesap kaydını.

Bence Windows 11'in kendisi çok saçma. İkinci Vista vakasını gibime geliyor. 12 çıkınca düzelecek bunlar umarım.

Kurulum yaparken e-posta yerine no@thankyou.com şifreye de rastgele bir şeyler sallarsanız atlayabilirsiniz çevrimiçi hesap kaydını.
pro versiyon olduğu için login gerekmeden kurulabiliyor. 12 çıkarmasınlar 10a geri dönsünler daha iyi :D

ya da a ve a yazıp enterlayıp buga sokmalıyız ki çevrimdışı hesap oluşturabilelim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı