Y Yacine Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar kurulum yaparken ürün anahtarı istiyor ve yok deyince de ürün anahtarı algılanamadı deyip uyarı veriyor. Ne yapmam lazım? Anahtar satın aldım W11 Pro key ama onu da kabul etmiyor gecersiz anahtar diyor. Resmen çıkmaza girdim.
Arkadaşlar kurulum yaparken ürün anahtarı istiyor ve yok deyince de ürün anahtarı algılanamadı deyip uyarı veriyor. Ne yapmam lazım? Anahtar satın aldım W11 Pro key ama onu da kabul etmiyor gecersiz anahtar diyor. Resmen çıkmaza girdim.
Cıngıllıoğlu Kolonya Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 967 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2025 #2 Ürün anahtarını aldığınız yere ürün anahtarının çalışmadığını söyleyin. Onlar yeni bir anahtar verebilirler.
Ürün anahtarını aldığınız yere ürün anahtarının çalışmadığını söyleyin. Onlar yeni bir anahtar verebilirler.